You will respect my authority…

De er små, de er ubehøvlede, stupide og vulgære og jeg elsker dem, – de fire gutter fra South Park. Jeg synes den måde serien tager livet og alt hvad det indebærer under “kærlig” behandlinger er genial og jeg er ikke den eneste der har en forkærlighed for den grovkornede og lidt corny humor…


Weekendens kage er til Victor, som skulle fejre sin 16 års fødselsdag for venner og familie. Victors mor og lillebror mente at temaet for kagen skulle være South Park, så jeg lavede Cartmans ansigt og satte et af de skønne citater på siden af kagen, som indeholder klassiske lagkagebunde, hindbærfromage og chokolademousse.

Tillykke Victor, jeg håber du havde en forrygende fest.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

  1. Hold fest hvor er den skøn! Er vild med citatet – hvordan har du dog lavet bogstaverne så flotte?

  2. Jeg har endnu ikke fundet en kage her på siden jeg ikke har været benovet af – men denne her er min yndling!!! Den er cool!

  3. Sej kage! 🙂

  4. Årh ja, den er for sej.
    Så enkel og sjov. Typisk dig.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.