Vi lever på en sten…

Kraftigt inspireret af den gode fru Plum har jeg genopdaget min gamle
bagesten og sammen med lidt mel, vand, salt og lidt surdej eller gær og den
smukke hævekurv spiser vi nu de skønneste brød.

Note vedr. mobil-blogning og blogning via e-mails: dette indlæg er sendt med billede og det hele som e-mail fra min mobil til min egen e-mail, derefter har jeg videresendt den fra computeren til bloggen og det fungerer tilsyneladende fint. Nu skal jeg så bare have overtalt en af sønnerne til at være “indlægs-formidler” hvis jeg tager afsted i påsken og pludselig får lyst til at skrive lidt…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

  1. Det virker da – den der hævekurv vil jeg også ha 🙂

  2. Den kurv er bare smuk, man kunne godt blive fristet 🙂

  3. I kan se kurvene her, og der er også en forhandlerliste…

  4. Men hvad gør man med kurven? Jeg er ikke rigtig kommet i gang, selv om jeg endda ejer to kurve (rund og aflang). Nu har den stået i skabet i over to år og er fuld med gammel mel. Ved du hvordan man behandler dem? Må de vaskes, smøres med olie eller hvad??

    Håber på hjælp 🙂
    Sophie

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.