Vi hiver stikket ud

og rykker sydover… I morgen har jeg denne udsigt fra soveværelsesvinduet.


og denne når jeg går en tur lidt ned af vejen…


og denne når vi har kørt 10 min. i bil ad kringlede og snoede bjergveje mødes vi af dette syn.


Torvet i den nærmeste by har store plataner og små caféer, som det hører sig til i det sydfranske…


Så den næste uges tid skal der hygges og klatres med 20 venner fra klatreklubben. Og som om det ikke var nok… Næste lørdag vender vi snuden mod Fontainebleu skovene ved Paris, hvor husbonden skal på klatreferie med den skønne engelske klatrecoach han var på kursus hos på Kalymnos sidste år. Jeg har en “date” med min moster og mit visa/dankort i Paris, hvor jeg har booket værelse på det skønneste lille hotel i det pragtfulde Marais-kvarter tæt på Seinen og Notre Dame.

Det er fristende at sige “vi ses om 14 dage” men hvis jeg kender mig ret, så smider jeg nok et indlæg eller to i løbet af ferien… men jeg besvarer ingen mails eller smider kommentarer hos jer, jeg plejer at følge, – jeg skal holde fri, nyde livet og verden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Comments

 1. Wow, det er vel nok nogle skønne påskeplaner. Jeg håber at det bliver en dejlig tur 🙂
  God fornøjelse og god påske!
  Malou

 2. Påske in Paris, det er sgu ikke det værste. Rigtig god tur. Glæder mig til små pip sydfra:)

 3. Hold da helt ferie, ja det skal du jo også, hvor ville jeg gerne med. Det ser bare lækkert ud. Kan du have god ferie og ny den!

 4. Kære KK
  Jeg er overbevist om, at I får en kanontur! Rigtig god ferie 🙂

 5. Det er da en super dejlig måde at bruge påsken på 😉
  Rigtig god tur !!
  Yt.

 6. wow, det gad jeg godt 🙂 Ha en rigtig dejlig påskeferie

 7. Aj hvor idyllisk!

 8. Hvor skønt. Rigtig dejlig ferie til dig og dine.

 9. DAMN….. hun glemte at få mig med i kufferten!!

  SuK.. næste gang så da… 😉

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.