Værsesgo…

Min skønne niece skulle ha’ kage med i børnehaven idag og da jeg har en høj stjerne hos hende og hun har uanet tiltro til mit talent, så ville hun tivertifald ha’ en kage formet som Bamses hus, med vælt-bar skorsten og Bamse, Kylling og Ælling… Jeg forsøgte at foreslå en bil eller en prinsesse, men næ-nej hun ville ha’ Bamses hus og hele rosset BASTA!!!

Nu har jeg jo alle dage haft svært ved at sige nej, og helt galt går det, hvis jeg skal sige nej til niecen eller nogle af nevøerne for den sags skyld, så jeg måtte grave i hukommelsen og så ellers gå igang med at modellere og dekorere.

Kagen er gulerodskage i 3 lag med foliebeklædt pap mellem hvert lag, så kagen er mulig at skære og stykkerne mulige at spise. Kagen er skåret i facon og smurt op med en rest smørcreme fra fryseren og så ellers beklædt med brun sugarpaste skåret ud som brædder. Jeg har præget brædderne med en prægemåtte. På fadet har jeg smurt lidt grøn icing så jeg var sikker på, at Kylling og Ælling blev hvor jeg satte dem. Anderledes forholdt det sig med Bamse, som var noget tung i hovedet. Selvom jeg fæstnede både krop og hoved med grill-spyd gennem kagen og lidt icing op mod huset, så ville hovedet rigtig gerne søge mod græsset.

Jeg håber Bamses hoved blev hvor jeg satte det, og at kagen lever op til niecens forventninger… som helt sikker bliver skruet endnu en tand op næste gang hun beder om kage.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

33 Comments

 1. Sikke da en herlig kage… hun bliver da helt sikkert populær i børnehaven… 😉

 2. Anonymous

  fantastisk talent du besider.

 3. Anonymous

  Hold op hvor er du kreativ og ikke mindst fantastisk dygtig – det er en meget stor fornøjelse at se alle dine fantastiske kager

 4. Hvor er din niece heldig!

  Jeg ville ønske, du boede i nærheden 😉

 5. Hold op hvor er det imponerende! Jeg bøjer mig i støvet – det er vildt flot 🙂

 6. NØRJ en lækker kage! Det ka da godt være jeg ikke er et barn mere.. men jeg kunne fint glædes stort over at servere sådan en kage haha 🙂 Hvor er du go!

 7. hold da helt op, hvor er den bare flot. Jeg kender godt til det med at have svært ved at sige nej.

 8. IMPONERENDE!!! Hvor er den bare flot – ja, det er alle dine andre kager også 🙂

 9. Den er intet mindre end fantastisk 🙂

 10. Wauw – det er for vildt, hvad du kan:)

 11. Det er nu ikke kun din niece der har uanet tillid til dit talent. Jeg har det også. Og du bekræfter det hver eneste gang du fremviser endnu et fantastisk element. Det er en heldig niece.

 12. Anonymous

  Jeg elsker at kigge med herinde på din blog, for jeg synes, at du er så dygtig. Jeg bliver duperet hver gang, jeg ser en af dine nye smukke kager. Imponerende flot Bamse-hus!

 13. Man kan da godt forstå din nieces forventninger – for du KUNNE jo godt indfri dem!
  Fantastisk skøn kage. Sikkert ikke helt i tråd med børnehavens kostpolitik (Hvis de også har en sådan!) :o) men en gang imellem skal man jo s… på det! Det er i hvert fald min holdning :o)

  Skøn kage!

 14. De er vist godt forkælet de kære børn 😉
  Dejligt når man nu kan og har mulighed for det.

  Kagen er bare super fin, mon de har kunne nænne at skære i den 😉

  YT.

 15. Anonymous

  Hej Kagekone.

  Der er da ikke noget at sige til hun vil have dig til at bage, dine kager er fantastiske. Jeg selv har fået så meget inspiration af dig. Og er nu begyndt at bage selv. Men gosh .. det er jo meget meget teknisk og slet slet ikke så nemt som det ser ud.. Jeg er i forvejen meget kreativ, så jeg tænkte ..hmm hvor svært kan det være ?! ..Puuuh det er meget meget svært, men takke være dine tips, samt opskrifter har jeg alligevel formået at bage nogle gode kager :o) Så nu mangler jeg bare at komme på lidt kage kurser til vinter.. Øvelse gør mester.
  Tak for inspiration og opskrifter
  Hilsen Helle Friis

 16. Hejjjjjjj

  Hvor er den bare fin… Min kone er totalt vild med bamse og kylling… i en alder af 42 år…

  De der præge måtter, så det ligner træ, hvor har du købt dem, synes ikke at jeg kan finde dem på kagebutikkens hjemme side.

  Super flot kage som altid.

  Mange kage hilsner Marianne

 17. Sådan to bestiller jeg. Den 9 jan. skal jeg bruge en til 25 personer og den 11 jan til 15 personer – samme kage og du ved hvorfor…. Spøgsmålet er bare om nogen får lov at smage…

 18. Anonymous

  Tusind tak for den fantastiske kage. Din niece var fuldt tilfreds, og kagen vakte jubel og vandt kagekonkurrencen om den gyldne kagerulle!
  Der var nu flere forældre, som mente, at vi næste år måtte deltage uden for konkurrence, så andre (“normale”) kagebagere også har en chance…
  Så hvem ved – det kan være jeg næste år selv må i gang; så er der garanti for, at vi ikke vinder! 🙂

  Søster

 19. Marianne, jeg ville elske at lave en Bamse-kage til Mathias.

  Søster, du kan jo altid lave et tog ;o)

 20. Hvis jeg havde en moster, der lavede lige så fantastisk kager som dig, så ville jeg også have uanet tillid til at du kunne opfylde mine vildeste kageønsker 🙂
  Du er SÅ sej!!!!

 21. Sikke dog en fantastisk flot kage, den er næsten for flot til at skære af 😉

 22. Er lige inde igen og jeg er endnu mere imponeret end i går – om nogen kender jeg hver en detajle i Bamses hus og du har det hele med…… Pia du er hermed ophøjet til gudinde i vores familie og din kage er nu baggrund på computeren….

 23. Du er i sandhed en ægte kagekone, og jeg tænkte også på en vis ung mand lige som hans mor 🙂

 24. Anonymous

  Hold da helt op en kage – min datter ville være grøn af misundelse, hvis hun så den.

 25. Er der meget andet at sige end blot: Wow!

 26. Hold da helt ferie. Jeg vil gerne soege om at blive niece hos dig!

 27. Du er jo syg i hovedet.. (Sagt på en god måde) WOW jeg ville da gerne bruge en hel weekend med dig og du så lærte mig alle fifferne.. Hold da op ved slet ik hvor jeg ska begynde :S
  Super super flot arbejde

 28. super tak for dine kreative ideer.. ok at jeg lige printer b illedet ud og kopier til min egen søns fødelsdag?!

 29. Kan man mon bestille sådan en kage?

 30. Anonymous

  f*ck du er god!!!

 31. Kan man bestille kager hos dig??

 32. Hej Den prægemåptte du skriver om. Hvor henne kan man købe denne? jeg har ledt over alt men den er ikke til at støve op nogle steder. Flot kage i øvrigt. Mvh Nikita

 33. Jeg kan se, at linket til den engelske webshop ikke virker mere… Specialkøbmanden har prægemåtter også en med træmønster og kagebutikken sælger div. rullepinde bl.a. en med træmønster.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.