Testing – testing – testing (eller tasting – tasting – tasting)

I dag rullede jeg et par ekstra gange med hofterne, da jeg som sædvanlig tog hul på weekenden med en times zumba. For i morgen ruller hættemågen og jeg skulder ved skulder til Århus, hvor min yndlings anarkist endnu engang skal have testet sit fantastiske bagværk. Og nogen må jo gøre det. Stille sig til rådighed for videnskaben og sår’n. Så i morgen formiddag triller jeg bilen over Storebælt, og så regner jeg egentlig med, at jeg kan trille hjem helt af mig selv.

billedet er tyvstjålet fra Anarkistens blog
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

  1. Dobbelt-tril, det blir så fedt! I alle ordets betydninger:) Ses!

  2. Tak for den enestående selvopofrelse du og Sifka udvise – I er i sandhed et par tapre tinsoldater.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.