Ta’r du så ikke kage med

spurgte cykelsønnen forleden, da jeg sagde at jeg planlagde at tage ud og se ham gi’ den gas på cyklen i Hareskoven i morgen.

Så nu har jeg bagt citronmåne a la Lagkagehuset i str. bradepande, og håber på at der også er til cykelsønnen og hans holdkammerater.

Opskriften finder du her og du kan roligt gå i gang, det kan ikke gå galt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Comment

  1. Hurra! Jeg har lett etter en god oppskrift på citronmåne i lang tid. Det må man ha, når man har en dansk kjæreste, og spesielt fordi man har fått han til å flytte fra danmark til nordnorge. 🙂 Denne skal bakes, så snart jeg har fått kjøpt alle ingrediensene. Mange takk! Må også få si at du har en meget hyggelig blogg. Har lest den siden før jul og finner mye inspirasjon hos deg. 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.