Styr på sagerne…

På mit skrivebord ligger denne bunke og venter på oprydning. I reolen ligger et par tilsvarrende bunker og venter og så er der lige de bunker, som egentlig er sorteret og klar til at sætte i mapper… Indrømmet, jeg er et rodehoved, men i næste uge er kalenderen ryddet og der står oprydning i kontoret på programmet.

Min søster er helt anderledes. Hun er revisor, – og har derfor nærmest pr. definition styr på sagerne. Hendes bunker begrænser sig til børnenes tegninger fra de seneste dage og ugens reklamer… Nu bliver man jo ikke sådan bare lige revisor, det tager år og hårdt slidt og i de seneste par år, har hun haft en fast læsegruppe. De kalder sig “syvstjernen” og i dag kommer de til middag med ægtefæller og børn og jeg har leveret kage til desserten…


Søster ville jo gerne, at kagen var lidt personlig… måske med en syvstjerne på eller noget… Jeg lavede et ringbind og lidt regnskabspapirer. Selve mappe-omslaget er lavet i sugarpaste og har fået lov til at tørre et par dage over et stykke pap. Det er meningen at de skal løfte det af, inden de skærer kagen, som er en mudcake uden fyld blot smurt med et tyndt lag chokoladesmørcreme og overtrukket med sugarpaste. Søsteren serverer en god “hjemmelavet” vanilleis og lidt kold hindbærsauce til.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Comments

 1. Arjj, ved du nu hvad! Jeg var ved at tabe både det ene og det andet, da jeg opdagede, hvad det var der foregik. Du er fileme dygtig!

  Og god weekend:)

 2. Ja jeg sidder også med åben mund og polypper – hold da helt op!!! Det kunne du SNILDT leve af!

 3. Jamen for søren da, jeg går altså på r…. over dine kage-frembringelser, de er så flotte og kreative. Jeg kan slet ikke finde ord.

 4. ja jeg har mistet evnen til at skrive, kære kagekone Pia, selvom jeg kigger og kigger, kan jeg ikke fatte, at det er en kage.

 5. Jeg er mundlam. Nu har jeg forstørret billedet og kigget og kigget – jeg fatter ikke at det er en kage – du er i en liga for dig selv…. Hvergang jeg viser dine kagebilleder for husbonden så er han ved at dåne. Når han som økonom ser denne – så tror jeg ganske enkel han bliver mundlam…. Hvergang tænker jeg nu kan Kagekonen da ikke blive ved med at finde på, men jo det kan hun – du er den mest fantastiske kagefremstiller jeg nogensinde har set. Hatten af…

 6. 1000-tak for alle jeres roser. Denne kage er såmænd ikke så kompliceret, men indrømmet – jeg har kælet for detaljerne. Til gengæld har jeg kun fået strikket 20 cm på mit shibori-tørklæde de seneste par dage.

 7. Altså jeg forstår slet ikke det kan lade sig gøre?

  Kan man spise det der sugar paste, når det har fået lov til at tørre, og hvordan laver du de forme på dine kager?

 8. Rikke, jeg ville ikke spise sugarpaste når det har fået lov at tørre op. På denne kage kan “ringbindet” altså ryg og forside løftes af. Derfor har jeg også gjort noget ud af, at overtrække kagen, som jo er papirerne i ringbindet.

 9. Ja og ikke nok med at kagen er fantastisk flot lavet så smagte den også rigtig rigtig godt (jeg var en da de heldige deltagere til søsterens arrangement).. Super flot gået.. imponerende..

 10. Jeg kom tilfældigt forbi din blog, læste de to nyeste indlæg og begyndelsen af dette, inden jeg så billederne af ringbindet, og undrede mig lidt over at det kunne fortjene hele to portræt billeder (?) – før jeg læste videre og det gik op for mig at det er en kage!
  Den er imponerende flot lavet.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.