Stormvejr…

Når vinden raser og vi ruskes, så er det vi mærker livet.
Når vinden raser og vi ruskes, så er det sprækkerne opstår.
De sprækker der muliggør indsigt, – og den indsigt kan gøre os større og bedre mennesker.
Når vinden raser og vi ruskes, kommer der ind i mellem vindstød, der vælter os omkuld, så er det man bliver varm og glad, når nogen rækker en hånd ud, og støtter en mens man rejser sig og forsigtigt prøver at genfinde balancen…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 Comments

 1. Det var da en stak af de gode ord, lige til at tage med med sig, fra Kagekonen og de syv små dværge;) Tak for en dejlig bif-tur:)

 2. Jeg håber, at du har ret 🙂

 3. Smukke, vise ord!

 4. Det er meget rigtigt – og poetisk – sagt! OG heldigvis plejer vinden jo at lægge sig og solen atter titte frem efter en tid.

 5. Det er guld værd 🙂

 6. Ragnhildur

  Hej,

  jeg har lige opdaget din blog, og wow! Aldrig har jeg set så mange skønne kager 🙂
  Din mudcake opskrift virker meget lækker, og jeg har lyst til at prøve den til min søns 1 års fødselsdag nu her på søndag. Jeg vil dog spørge dig om 2 ting. For det første, er det en kage som børn godt kan lide, eller er det mere en “voksen-kage”?
  Så skal jeg lige spørge hvor dyb kageformen behøver at være? Jeg har 2 runde forme med diameter på 23 cm men de er kun 4 cm dybe. Skal jeg dele opskriften op i 2, og bage i 2 forme, og hvis ja, hvor længe skal kagerne så bage?

  Det var mange spørgsmål; jeg håber at du får tid til at svare 🙂
  Tak for dine flotte billeder og opskrifter, det er virkelig inspirerende 🙂

  hilsen
  Ragnhildur

 7. Ragnhildur

  Hej igen.

  Jeg glemte helt at spørge om én ting. Jeg vil overtrække min kage med sugarpaste, men jeg forestiller mig, at mudkagen har en tendens til at sænke sig på midten. Den egner sig måske ikke særlig godt til en sugarpaste overtræk?

  På forhånd tak for hjælpen.
  Mvh. Ragnhildur

 8. Velkommen til Ragnhildur og tak for de pæne ord. Mudcake hæver meget, så enten skal du forhøje formene med bagepapir eller også skal du dele opskriften i 2 og så bage kagerne lidt kortere tid. Hvor længe kan jeg ikke sige men prøv med halv tid.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.