Stop spild af mad eller hvordan man kan bruge kagerester til en lækker dessert

Jeg havde brownierester fra de dekoreredes brownies i forrige uge. Jeg kom dem i en frysepose og smed dem i fryseren sammen med en posefuld af den overskydende IMBC og tænkte at det kunne bruges til cake pops på et senere tidspunkt. Det var lige indtil en veninde begyndte at tale om bread and butter pudding.

20130114-123317.jpg

Så jeg smed et par håndfulde kagerester i passende stykker i et lille ovnfast fad og blandede en halv pose frosne hindbær i. Så piskede jeg et par æg, 1 1/2 dl piskefløde og 1/2 cup sukker sammen og hældte over kagerester og bær. Hele baduljen røg i ovnen i en times tid bed 180 grader. Havde jeg haft vaniljeis i huset, havde vi fået det til, men nu spiste vi den bare au naturel. Og det var godt! Nomnom…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

 1. Wow sikke en lækker stop-spild-af-mad dessert! Vi har straks delt den i vores http://www.facebook.com/Madspild

  Super godt arbejde 🙂

 2. Lilly Jensen

  Hejsa
  Jeg er faldt over din lækre dessert af kagerester, jeg har dog kun hvide rester, men jeg tænker det er ok.
  Mit spørgsmål er, om i spiste den kold eller varm?

  På forhånd tak

  Vh lilly ?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.