Stængerne blev luftet…

Jeg har indtil flere sæt stave beregnet til nordic walking, disse er de fedeste… og de trængte i den grad til at blive luftet. For at de ikke bare skulle stå udenfor og føle sig alene, gik stavene og jeg en tur i skoven.


Vi er så heldige at bo med skoven i baghaven eller det vil sige næsten. Vi skal lige gå omkring 500 m af en fint asfalteret sti før vi rammer et af skovens yderpunkter. Turen ind til Herstedhøje er vel et par kilometer eller deromkring. Oppe fra toppen er der den skønneste udsigt, i dag blev jeg dog nede…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Comment

  1. Hvor er det godt, at du får det gjort. Mine står bare og glor, og jeg er endda uddannet instruktør – for nylig – i denne super-sport. Så godt gået kagekone.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.