Spor i sneen.

Vinteren har stadig fat, godt fat… men lige om hjørnet venter foråret med sol og saftspændte knopper.

I dag fylder min pragtfulde nevø og gudbarn 8 år og i morgen skal han fejres efter alle kunstens regler. Inden skal jeg dog lige forbi et par af mine rigtig gode venner, som tilsammen fylder 77 år i disse dage, de skal også fejres.

Det er efterhånden lang tid siden jeg sidst lavede kage, så jeg har hygget mig rigtig meget, med denne helt enkle kage som er inspireret af årstiden og parrets skønne Jack Russel.

 

Indholdet af kagen er mandelbunde stænkte med amaretto, chokolademousse (jeg udelod appelsinskal) og mascarponecreme smagt til med lidt revet skal af en økologisk appelsin. Jeg har smurt kagen op med den lækre italienske smørcreme og overtrækket er som sædvanlig fondant.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Comments

  1. hvordan har du lavet de fine små spor??

  2. Som sædvanlig en lækker kage fra din hånd 🙂 rigtig sød, fin og enkel pyntet, det kan jeg godt lide… passer rigtig fint til årstiden…

  3. fodspor i sneen, passer perfekt til vejret 🙂

  4. Sød, meget sød. Men som vanligt kommer der jo kun søde, flotte og lækre kager fra dig.

    Hilsen Grith

  5. Du laver så superfine kager – og denne her er bare så flot! Jeg tror bare ikke, at man kan nænne at spise den… 🙂

  6. ej en sød kage! den rammer lige plet hos os og vores lille hund 🙂 men hvordan har du fået snefnugene til at skinne så flot?

  7. Hej.. ej hvor er det virkelig nogle kanon flotte kage, du laver. Jeg vil os gerne selv afprøve det. Men har lige et lille spørgsmål, som jeg håber du evt vil hjælpe mig med. Jeg skal lave en prinsessekage, hvor jeg vil tegne figuren på ved hjælp af den sprøjte pose. hvad skal jeg bruge af glasur til den. Resten er sugerpaste. Men venlig hilsen Sine

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.