Sommerbryllup

Min smukke dejlige lille kusine (som slet ikke er så lille mere) er blevet gift i dag. I strålende solskin og med fest i haven efter vielsen.

Om jeg har haft travlt de sidste par dage… Jo tak, en smule. Jeg har nemlig taget billeder undervejs. Mange billeder og tanken er, at jeg en dag vil lave et par små “how-to’s” og lidt “tips og tricks”. Men først kagen.

Lette, luftige bunde fyldt med kærlighed, lagt sammen med fuldfed blød og lækker mascarponecreme og masser af friske, søde, sprøde sommerbær.

Transporteres forsigtigt i papkasse på en bund af fryseelementer og engangsvaskeklude. Omviklet med endnu mere kærlighed.

Eftermiddagens søde punktum. Omkranset af paneler af tyk hvid chokolade og toppet med endnu flere friske, søde og sprøde bær. Pakkes ud, skæres for og indtages til lyden af næh og ih og åh og stille smasken og efterklangen af en brudevals.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 Comments

 1. Uden fis, det er en af de smukkeste bryllupskager jeg har set (inkl. min egen) – jeg syntes tit de bliver så opstillede og kunstige at se på, men denne er så smuk og naturlig. – og tillykke med kusinen.

 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

 3. Nøjh..hvor ser den altså super, fantastisk lækker ud….
  Uhmmm….

 4. Hov hov internet – så prøver vi igen.

  Virkelig fantastisk kage! Er enig med madpaverne i at de ka se så kunstige ud jeg ikke har lyst til at spise kage – men den der skulle du ikke vifte mange gange med.

  og Stort tillykke med den “lille” kusine.

 5. Den er så smuk.
  Jeg er stor beundre af din fantastiske kager!

 6. Den ser vel nok bare skøn ud. Ualmindelig lækker og flot.

  Kh Susanne

 7. der er da kun et at sige: SMUK!

 8. Er noget så enig, det er en 'helt nede på jorden' og afslappet kage, som uden tvivl har passet perfekt til en dag med kærlighed og hygge i haven. Så enkel, og så smuk og passende!!

 9. Sikke en overdådig kage – flot og sommerlig.

 10. En super skøn bryllupskage! Den vil jeg lave næste gang der skal være familie sommerfest…uanset anledningen!

 11. Tina Jensen

  Det er nogle usandsynlige flotte kager du laver, en fryd for øjet og uden tvivl også for ganen.
  Jeg har opdaget din hjemmeside her i sommer og jeg er blevet så inspireret… aldrig har jeg brugt så megen tid på en side, men det er skønt.
  Jeg kigger og forsøger… og har her i sommerferien været hos specialkøbmanden og laveet et meget begrænset køb.. du må have enorme mængder af udstyr.. nå mem du inspirerer i så fald også til mange ønsker. Tak skal du have, jeg glæder mig til at være fast læser

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.