Sol, sommer og gode venner.

Nogle gange skal der ikke så meget til.

En farvestrålende blomst, en lysende stjerne pg lidt gul lædersnøre og straks vandrer tankerne og et stille smil kruser på mine læber. Armbåndet blev mit yndlings fra det øjeblik jeg så det i den lille butik på det store net, og nu hænger det smukt om mit håndled og gør mig glad og smilende.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments

  1. Sart og fint med masser af spræl – det er da en dejlig combi!

    Kan jeg godt forstå du har forelsket dig i 🙂

  2. Tak for omtalen, det sætter jeg meget stor pris på:)

  3. @Miv, det er nemlig lige præcis det det er, sart og fint med masser af spræl.

    @Sifka, det var så lidt 😉

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.