So much to do so little time…Køkkenet er (næsten) færdigt. Jeg vasker af og flytter langsomt ind, for jeg har fået sænket sædet på motorcyklen, så ind i mellem bygerne må jeg lige ud et smut. Jeg elsker den frie fornemmelse de to hjul giver mig, jeg oplever og sanser på en helt anden og meget mere intens måde. I haven blomstrer pæonen endelig efter forrige års flytning, jeg håber vejret snart slår om, så der også bliver tid til at nyde haven.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Comment

  1. Jeg var lige ved at skrive: , Husk at trække vejret , Men så var der noget der sagde mig at det klarede du snildt!

    on a nother note, så har jeg bestilt en regnfuld sommer, som slår over i den mest fantastiske sensommer, med efterfølgende indian summer.. Sensommer i DK, og indian summer i USofA.. So far, får jeg min vilje 😉

    Får du tid til mokka i centrum, give me a haller !

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.