Slidt i betrækket…

Jeg hørte en underlig lyd i nat… men vendte mig om, og tænkte at det nok ikke vedkom mig. I morges da jeg kiggede ud i haven, opdagede jeg så, at jeg nok kommer til at investere i en ny parasol til foråret…

Parasollen er ikke den eneste, der er lidt slidt herhjemme. Jeg er såååå træt af min hoste, og har jeg købt ny ammunition… kryds lige fingre for at det hjælper ikk’.

Jeg SKAL være klar til weekenden, for der er klatrekonkurrence i klubben, og jeg står for caféen… dertil kommer at cykelsønnen skal køre enkeltstart i skoven i “baghaven” begge dele er lørdag, men hvis jeg er dygtig kan jeg godt nå begge dele…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 Comments

 1. Ih altså, sådan en omgang er irriterende. Håber det bliver bedre snart.

 2. Jeg håber du når at blive frisk til lørdag. Husbonden skal selvfølgelig også køre enkeltstart…..

 3. Ja, hoste er da så irriterende…Jeg sendte min mand til Barcalona på konference i søndags – han havde hostet i tre uger – og været til lægen for at få konstateret en virus.
  Jeg håber at når han kommer hjem på lørdag, at hosten er kureret efter en uges tid i 18-20 grader varmt vejr og sol.

 4. god bedring…sikke et program du har i weekenden…her står den på ren afslapning (skal dog lige 4 timer på biblo lørdag og et julemarked søndag!!)

 5. Tak for omsorgen… jeg synes faktisk at det går en lille smule bedre her til aften… jeg håber.

  Marianne, jeg så godt Michael på startlisten, men han kører et par timer før cykelsønnen, så jeg ser ham nok ikke…

 6. God bedring, vi har også et hostende barn herhjemme. Hyldebærsaft har vi, men måske skulle jeg købe lidt frisk ingefær 😉

 7. Jyldebær hjælper helt sikkert. Jeg har en flaske i køleskabet af min effektive søsters hjemmebryg. Ikke noget med afskyelig hyldeblomst, men rigtig gammeldaws tyktflydende bærsaft – der er så mange vitaminer i, at man strutter bagefter. Op i kruset med en pæn slat og så kogende vand over. Det er perfekt. God bedring, håber du når det til lørdag!

 8. God og hurtig bedring ønskes du 🙂
  Jo – den parasol bliver vist lidt luftig 😉

 9. Sikke noget! Både med paraplyen og med dig. Mere god bedring!!!

  Jeg kan næsten gætte, at vi ikke ses i morgen så? Har du husket at sætte kryds i kalenderen d. 24. januar?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.