Se min kjole…

Kender I det, at man går forbi et butiksvindue og øjet fanges… og pludselig så ryger der tøj af stativerne, dankortet gløder og pludselig har man kjoler (bukser, toppe, sko, you name it) med hjem i tasken, helt uden at man selv gjorde noget som helst… eller noget i den stil.


Anyway, her er min nye kjole fra Tone Barker, som laver de mest fantastisk silke-strech kjoler.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 Comments

  1. Kender ikke designeren, men den kjole er super flot!

  2. Kjolen er smuk, og klær dig fantastisk!
    Mkh. Vibeke

  3. Ihh hvor ser du godt ud! Hvor var du henne? 🙂 Og vi vil da også se hvad du mere købte!! 🙂

  4. Karen, jeg købte ikke andet end kjolen (i denne omgang) men har faktisk en i samme snit bare et andet mønster og den har hængt på mig siden jeg købte den for en måned siden… Jeg har købt den hos Sassy.dk (deres showroom) som ligger lige ved siden af min frisør, hvor jeg var inde for at bestille tid til klip og striber…

  5. Du ser da for godt ud… 😉

  6. Wauw! Lækkert outfit.

  7. Lækker kjole

  8. Lækker kvinde! 😉

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.