Så vender vi kajakken


Toke har en rød havkajak. Og han elsker sin havkajak. Toke og hans familie bor i et rækkehus med en forholdsvis lille baghave. Toke har sin elskede havkajak liggende i baghaven. Så da Toke fyldte 40 år forleden og hans kone gerne så kajakken med i kagen, så gav designet nærmest sig selv…


Kagen er mudcake lagt sammen med jordbær/rabarbermousse og der er kage til godt og vel 30 personer.


Stakittet er lavet i sugarpaste og har fået lov til at tørre et lille døgn inden jeg limede det på kagen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

 1. 😉 Den gav sig selv ja! Fin kage og god idé…
  Og så lyder den jo som altid lækker…

  Tina

 2. Fantastisk kage 🙂 Jeg har en veninde der for nylig er startet i en kajak-klub og hun er helt bidt af det. Mon ikke der snart kommer en lejlighed, hvor jeg kan lave en kage til hende og bruge dit design som inspiration 🙂

 3. Hvor er den flot og enkel! Jeg skal snart lave en tak-for-hjælpen-med-at-male-mit-hus-kage og jeg tror jeg vil “låne” have-ideen med det flotte stakit og så noget med nogle malerbøtter og noget 🙂

 4. betina cope

  er det muligt at bestille denne fine kajak kage til min søn s konfirmation i 2017? og hvad er prisen?
  KH Betina

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.