Så skete det…

I dag er jeg gået online og med tiden er det min mening at denne side skal rumme billeder af mine kager og andre interessante ting og sager, samt skriblerier om min dagligdag.
I formiddags ringede min søster fordi kokken på hendes arbejde var blevet syg og derfor ikke kunne servere den sædvanlig onsdagskage… og så var det, at hun ville spørge, om jeg mon kunne lokkes til at levere en kage til 25 personer. Det var en udfordring der var svær at sige nej til så resultatet blev en chokoladekage fyldt med rabarbermousse og overtrukket med en blanding af sugarpaste og marcipan. Det er ikke den smukkeste kage jeg har lavet, men det er garanteret den hurtigste.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Comment

  1. Mmm… lyder godt.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.