Så er Homer afleveret

Jeg har lige været ude at aflevere Homer kagen, men inden fik jeg lige taget et par billeder i dagslys, det er bare bedre at fotografere uden kunstigt lys. I får også lige et par close-up’s

Jeg fik selvfølgelig ikke taget step-by-step fotos da jeg modellerede Homer eller nogen af de andre små pillerier, men jeg lover, at prøve at huske det til næste gang.


Jeg har endnu ikke helt fundet ud af alle kameraets finesser, men da jeg havde taget billeder og afleveret kage, opdagde jeg, at der faktisk er en særlig “close-up” funktion…. Kald mig bare teknisk udfordret ;o) Nå, men nu ved jeg så, hvad jeg skal få eftermiddagen til at gå med… for jeg har jo hverken vasketøj i bunker, meter højt græs på plænen eller ukrudt i bedet for ikke at tale om kæmpe nullermænd på trapperne…

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Comments

 1. Hvor er du dygtig, og jeg sidder her og bliver helt lækkersulten 🙂

 2. Arj hvor er du bare skide dygtig:) Jeg er hverken særligt god i mad eller kager, men jeg gør det nu alligevel og spiser det hel med velbehag. Ingen tvivl om at jeg her kan få nogle fantastiske oplevelser, for det du laver der er da ikke hverdagskost:)

 3. Tak, hvor er du sød Lene. Pia, hæng bare på, for der er flere kager på vej… I mellemtiden kunne du jo afprøve opskriften på enten rabarber-muffins eller på chokolade mud-cake. Der er jo ingen der siger, at kager skal være dekoreret eller pyntet for at smage godt…

 4. hold da fast… sikke en kreativitet…

  det er da ligefør man ikke nænner at spise sådan en flot kage…

 5. Kære kagekone!

  Jeg sad og søgte på en opskrift på en kagekone og der var du så. Min datter fylder 4 år og jeg vil gerne bage en kagekone til hende, men jeg har ingen opskrift. Vi bor i Canada, så den lokale bager aner ikke hvad en kagekoner er, please help me!!!!
  Hvis du har en opskrift du vil ‘dele’ med mig, vil du så ikke være så sød at maile den til mig på:
  kauffmannfamily@hotmail.com
  Tak på forhånd!
  – Lea

 6. Du kan lave hamrende flotte ting, men teknik er bare ikke kvinder.. :p

 7. tak for de pæne ord om kagerne, Rudi… om den manglende flair for teknink er en speciel kvindeting, eller om det handler om, at vi fokuserer på andre ting i livet er vel hip som hap, for resultatet er for mit vedkommende at jeg skal bruge uforholdsmæssige mange ressourcer på at løse tekniske “problemer”… Velkommen til forresten.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.