Ryk tilbage til start, – du inkasserer IKKE 200 kr

Stueetagen i vores hus er stadig “et hul i jorden” der er sket fremskridt, men det er ikke af den synlige slags…

Derimod er vi nået dertil, hvor vi skal til at tage stilling til køkkenelementer , bordplader og hvidevarer. Jeg har været flere steder og troede at jeg havde fundet køkkenet, da jeg forleden faldt for komposit-stenplade og lækre detaljer hos Invita. Nu viser det sig så, at man ikke kan lave en komposit-stenplade længere end 3 meter, – og mit nye køkkenbord bliver lige knap 4 meter… Så er spørgsmålet om jeg stadig vil ha’ (og betale) for de lækre detaljer, når helheden ikke kan blive som jeg ønskede, eller jeg skal gå i IKEA og nøjes med en laminatbordplade, og bruge resten pengene på lækre hvidevarer og måske en motorcykel til sommer…


Så mange muligheder, så mange valg, så lidt tid… En ting er sikker; den nye ovn, som skal indbygges, skal kunne rumme min store hjerteform.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 Comments

 1. Håber at du finder de vise sten – og jeg ønsker dig en god weekend 🙂 Det er en skøn hjerteform du har 🙂

 2. Vi er på vores andet hus og andet IKEA køkken, det er SÅ genialt! Til gengæld har vi så valgt en fed (og dyr) stålbordplade fra heartstealing.com, som klart kan anbefales og de laver dem virkelig lange (og kommer selv med dem!). Plus at med et ikea køkken, så kan du skifte lågene hvis du på et tidspunkt bliver træt af det..og de har også rigtig mange smarte features (nogle af dem bliver endda nuppet af de store firmaer..). Go for it!

 3. Tak for de opmuntrende ord. Karen vi har fået kig på en corian bordplade men har også haft overvejet stål…

 4. Vi har corian i køkkenet på 6 år og har netop også fået en i bryggerset. Det er SÅ genialt. Super flot. Meget, meget nemt at holde. Kan KUN anbefales.
  God fornøjelse med jeres mange valg 🙂

 5. ja jeg stemmer for en motorcykel 😉

  pøj pøj med jeres byggeprojekt 🙂

 6. Det er en svær en, for de der designer køkkener lokker.
  Læste for et stykke tid siden om ikea køkkener, de fik ros af en håndværker, og han anbefalede at man brugte ikea indmad og købte nogle låger et andet sted.
  Ligesom Karen siger ;D

  Der er så meget man gerne vil ;))

  Yt.

 7. Hvis du køber IKEA køkkenet har du råd til at forære mig en hest i fødselsdagsgave. Er det overhovedet noget du behøver at overveje?

 8. Anonymous

  Kære Kagekonen
  Tak for en fantastisk blog. Jeg er så imponeret over dig. Jeg troede at jeg var vild med at bage, men du er jo i en klasse for sig 😉 fantastisk! Jeg er blevet meget inspireret af din blog og har sat mig for at jeg skal prøve at lave en kage til min søns barnedåb med mudcake, en eller form for creme og pynte den med sugerpaste. mit spørgsmål er om jeg kan lave hele kagen, altså komme creme i kagen og overtrække den med sukkermassen dagen før eller om jeg skal vente til samme som den skal spises?

 9. Ja, livet er ikke nemt ;0)
  Men, jeg tror godt jeg ved hvad jeg ville vælge – jeg ville vælge ikea køkkenet og så købe en hest til Sif 😉 hihi
  Ej – en motorcykel skal du da have. Så må Sif selv spare sammen til sin hest. hihi

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.