Roser og en kæmpe sløjfe

For et stykke tid siden spurgte en af min husbonds kollegaer om jeg kunne lave en kage til hans kones 30 års fødselsdag. Han ville så gerne overraske hende og havde kigget lidt rundt her på bloggen og i galleriet, han spurgte om man kunne kombinere en pakkekage og en blomsterkage…
Her er resultatet, chokoladebunde og en lagkagebund lagt sammen med chokoladetrøffelcreme og hindbærfromage.


Og roserne og sjøjfen tæt på… Både roserne og sljøfen er lavet af sugarpaste tilsat lidt tylose. Sløjfen fik en omgang perlemorsspray, så den skinner fint.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 Comments

 1. Du er afsindig dygtig – jeg er meget imponeret af dine evner 🙂

 2. jeg vil bare bruge et engelsk ord….it´s amazing…..jeg overraskes gang på gang af de flotte kager….simpelthen…gorgeous….

  jeg troede det var rigtige roser….

  venligst Anita

 3. Whuuuuuuuuuuu, at nogen nænner at sætte tænder i den – det fatter jeg ikke………

 4. I er så søde… Anita, jeg er faktisk også selv lidt stolt af de roser 😉

 5. Hold da op – du er ekspert på kagefeltet. Jeg vidste slet ikke, at der fandtes så mange ting og sager til kagefremstillling, som jeg dog lærer – perlemorsspary, tænk engang. Det er så flot og perfekt og helt vildt!

 6. Jeg bukker mig dybt i beundring. Din nye kreation er fantastisk! Roserne ser helt naturlige ud og hele kagen ser vanvittig indbydende ud. Tænk sig at være den kone, som får sådan en overraskelse…..

 7. Jeg har set ind på din blog nogle gange, men må du have en kometer med denne gang, hvordan kan lave så flotte kager hvis man ikke er kundit-ter? Jeg spørger bare(og så troede jeg kun det var jyder der bagte)

 8. velkommen til kom så igang. Jeg har sønderjyske aner, så måske er det derfor jeg bager og laver kager… Jeg har lavet kager i flere år og med tiden bliver man jo som regel dygtigere, og så er det jo også et spørgsmål om at bruge de rigtige materialer og værktøjer. Jeg har lært rigtig meget via engelske og amerikanske hjemmesider og forskellige kagedekorations-forums på nettet.

 9. Anonymous

  Super flot kage… Er igen imponeret =)

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve at lave en gaveæske som din.. Har du en beskrivelse til hvordan man gør, eller ved du hvor man kan finde en??

  Vh

  Linda

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.