Priser og awards

Det hænder at jeg får en mail eller en kommentar om, at jeg har vundet en award. Den slags mails og kommentarer gør mig selvfølgelig glad og også lidt stolt. For i bund og grund betyder det vel, at I der følger med og læser det jeg skriver, synes at det er vedkommende og relevant. Tak for det!

Når det så er sagt, så må jeg indrømme, at jeg (som hovedregel) ikke skriver om priserne og awards’ne her på bloggen. Dels fordi mange af dem handler om, at jeg skal dele noget privat om mig selv, og det synes jeg sådan set jeg allerede gør. De der har fulgt bloggen længe har faktisk fået ret meget at vide om mig og mine, og nye er altid velkomne til at kigge tilbage. Det er en af grundene til, at jeg har de små billeder om lignende poster under hvert indlæg. En anden grund er, at man ofte skal sende awarden videre. Og hvem skal jeg vælge. Jeg læser mange blogs, rigtig mange blogs. Nogle handler om kager og mad, andre om håndens arbejde, nogle om hverdagen og livet generelt og så er der alle de andre; om bøger, musik, kunst, rejser, ord og billeder, verdensdele og politik. Jeg burde lave en blog-roll en oversigt over blogs jeg finder værd at gæste. En oversigt over blogs der kan inspirere, forundre, forarge, udfordre, berige og alt det andet som blogs kan når de er bedst.

Sådan en liste har jeg ikke fået lavet endnu, men den er på tapetet, jeg skal bare lige…

Nå men når nu vi er ved det fik jeg egentlig nogensinde fortalt, at jeg har vundet en pris… Tak til jer der har stemt til trods for, at jeg ikke har skrevet et ord om nomineringen her på bloggen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

 1. Det er netop din nede på jorden stil og mangel på enorme ego der gør bloggen så dejlig at følge. 🙂

  Men du må nu godt blære dig lidt med det her efter som det er en “rigtig” pris;)
  Og den stemme du fik fra mig er fuldt ud fortjent.

 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

 3. Super flot!! den har du sandlig også fortjent.

  Ha´en dejlig dag

  Knus Susi

 4. Tillykke :)Det er et ekstra point til dig, at du ikke skriver om det 😉

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.