Prinsesse ønskes vers. 2

Sidste weekend lavede jeg en barbie-prinsesse-kage til en lille pige, som fyldte 4 år og skulle have familien fra Jylland på besøg. Idag kommer veninderne fra børnehaven og de skal da også ha’ en prinsesse-kage.

Denne uges prinsesse indeholder lagkagebunde og jordbærfromage med chokoladestykker. Bundene er bagt som en hel kage i min klokkeformede-bageform og derefter delt i 4 og lagt sammen i formen. Kagen er smurt op med smørcreme for at forhindre syren fra jordbærene i at komme i kontakt med sugarpasten.

Jeg havde lidt mere tid til detaljer denne gang, så jeg har lavet puff-ærmer og flæser på kjolen…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Comments

 1. inderst inde er jeg stadig en lille prinsesse 🙂 og jeg gad da godt sådan en kage, wow siger jeg bare 🙂

 2. Når jeg fylder rund og ikke fylder i landskabet så vil jeg også ønske sådan en kage. Mich beder om at sønnen ikke kører sporerne for vildt imorgen i slush cup…. For han starter først i boks 5

 3. Marianne, det er en aftale. Med hensyn til sønnen og sporerne, så kan jeg intet love… han har en ambition om at køre top 15 eller 20, så han giver den helt sikkert gas…

 4. Hvor er den altså bare flot. Siger det igen “vildt at du kan” 🙂

 5. Jeg er imponeret – hold op hvor er den flot.

  Jeg er ikke så erfaren ud i den vilde kagepynt men har fulgt lidt med på din side og har nu lyst til at “springe” ud i det. Jeg har dog lige et par spørgsmål som jeg håber du vil svare på.

  1. Hvor køber du barbie på spyd?
  2. er det alm. sugarpaste du bruger til kjolen og farver du det selv?
  3. Hvor køber du sugarpaste?
  4. Tror du jeg kan bage alm. bunde og så skære dem ud i forskellige størrelser og stadig få “klokkeformen” – jeg har nemlig ikeke sådan en form?

  På forhånd tak.

  Vh Sofie

 6. Hej Sofie. Undskyld jeg ikke har fået svaret på din kommentar.

  1. Hvor køber du barbie på spyd? – prøv hos http://www.kagebutikken.dk
  2. er det alm. sugarpaste du bruger til kjolen og farver du det selv? – ja, det er almindelig sugarpaste/fondant og jeg farver det selv med pastafarver (som jeg køber hos kagebutikken)
  3. Hvor køber du sugarpaste? hos http://www.kagebutikken.dk
  4. Tror du jeg kan bage alm. bunde og så skære dem ud i forskellige størrelser og stadig få “klokkeformen” – jeg har nemlig ikeke sådan en form? det kan du godt, du kan bruge samme fremgangsmåde som jeg har vist ved iglokagen, du skal bare være opmærksom på, at kjolen skal være ret “høj” da propertionerne ellers vil være forkerte.

 7. Anonymous

  Du laver nogle MEGET imponerende kager 🙂 Den barbiekage form du har, hvor mange personer er der til i den?

  hilsen Lone

 8. Tak skal du ha' Lone. Jeg vil tro at der er kage til ca. 10-12 personer i barbie-kjolen.

 9. Anonymous

  Wow! Den ses fantastisk ud! Hvordan gør du kjolen så lige?.. Kan man komme på kursus hos dig?.. =) Rigtig flot lavet!

  Hilsen,
  Aurelija

 10. Kære Aurelija. Tak for dine roser, som gør mig både glad og stolt. Jeg holder ikke kurser i øjeblikket, men hos Specialkøbmanden, er de rigtig dygtige til at lære fra sig. Om de har dukke-kurser på programmet ved jeg ikke. Hvis det er den nederste kant du mener, så er trikket at lave overtrækket lidt tykt og så klippe kanten ren med en lille men skarp saks.
  God arbejdslyst!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.