Pokemon og pokeballs

En af mine nevøer fyldte 8 år forleden og idag holder han (og hans forældre) fødselsdag for hele familien. Jeg har fået lov til at lave kagen og da jeg – som I måske har opdaget – godt kan li’ at lave personlige kager, måtte denne jo tage afsæt i drengens store interesse for Pokemon.


Kagen består af chokoladekage, hindbær mousse, lagkage bunde og tobleronecreme. Det er en super kombination, som næsten alle kan lide. Opskrifterne har jeg tidligere postet, så de kan findes i menuen til venstre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments

  1. Den ser rigtig flot ud og smager sikkeret dejligt..
    En lille bøn: Vil du lægge et billede ud så man kan se hvordan dine kager ser ud “inden i”?

  2. Hej Susan, det har jeg slet ikke haft tænkt på kunne være interessant. Jeg skal prøve at huske det næste gang, jeg selv er tilstede ved “aflivningen”

  3. Arj hvor er den flot:-)

  4. Hej Kagekonen, fantastiske kager du laver! 🙂

  5. Hej. sikke nogen flotte kager du har lavet. Min søn har fødselsdag på mandag og har selvfølgelig bestilt en Pokemonkage.Håber du vil hjælpe mig med et par spørgsmål. Jeg har købt noget sugarfondant i Pandura og noget frugtfarve er det nok til “pynten”?Har ikke en stor firkantet form, men tænkte lidt at bage bundene i en bradepande ? Hvordan bager du “kuglerne”? Er der andet jeg skal bruge. Glæder mig til at høre fra dig, Hilsen Lisbeth

  6. Velkommen til Lisbeth. Du kan ikke bruge frugtfarver til sugarpaste, da de indeholder for meget vand. Det du skal have fat i er pasta-farver, nogen gange har de dem i Panduro ellers må du have fat i http://www.kagebutikken.dk eller http://www.kagekompagniet.dk

    Du kan sagtens bage kagebundene i en almindelig bradepande. Bakkerne er kagebunde lagt sammen i suppeskåle (samme princip som iglo-kagen) Pikachu og pokeballs er lavet i sugarpaste tilsat tyllose.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.