Peace, love og folkevogn…

I England er der en dame, som kan lave figur-kager, hun hedder Debbie Brown og laver de skønneste og skøreste kager, inspireret af en af hendes kager, en gammel legetøjsbil samt en kageform i bil-facon lavede jeg en folkevogn med “mooners” til min fødselsdag.

En af mine bekendte arbejder hos Semler, som importerer folkevogne, og da han så kagen fra min fødselsdag, syntes han at det kunne være vældig morsomt, at servere sådan en hippie-sag for sine kolleger. Sådan en udfordring kunne jeg ikke sige nej til og derfor har jeg lavet denne gule ”VW a la hippie” som de skal have til eftermiddagskaffen hos folkevognsimportøren i eftermiddag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Comments

 1. Super flot kage – jeg er dybt imponeret! Hyggeligt at du nu har fået blog – den er straks bookmarket 🙂

 2. Anonymous

  Hej Pia!
  Jeg er en ivrig gæst her på din blog, dine kager er super gode og jeg er vild med din måde at skrive på :o)
  Hilsen Bitten

 3. Tak for roserne. Det er super dejligt at vide, at I følger med.

 4. Anonymous

  So cute !

  andrea kopp

 5. Ja.. Den er altså SUUPER flot!!

 6. Aaaiii den er grineren!!! 🙂 Den er godt nok flot!

 7. Endnu engang tak for al rosen, det er altså skønt når nogen kan li’ det man laver.

  tina, bilen var faktisk også rigtig sjov at lave.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.