Pay back time…

Forleden var der en i husstanden, der stak af fra opvasken. Jeg havde en “overskuds-dag” så selvom jeg opdagede inden vedkommende var helt ude af døren, så gjorde jeg ingenting, – altså andet end at sige “you owe me… en julekalender”. I går fik jeg så den her…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

  1. HAHAHAHA, den er godt nok øm – og næsten lige så lyserød som min: http://allreiter.blogspot.com/2008/12/chokocember.html

  2. Hvor er den fin – og så med lade…..

  3. Jeg ville sørme blive glad for den, lyserød og alting. Men jeg er også lidt sær 😉 Ville være rart at have en der gav julekalender, for jeg er dårlig til at købe selv, og det er heller ikke helt det samme.

  4. jamen Deborah, jeg er skam også super glad for den 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.