Oprydning, sortering og udsmidning…


Da vi for godt en uge siden kom hjem fra New York længtes jeg efter hverdag. Nu er det så efterårsferie og når ugen er omme er jeg sikker på at jeg længes endnu mere efter hverdag… ferien skal nemlig bruges på at flytte rundt i huset. Myndlingen skal (endelig) overtage cykelsønnes gamle værelse i kælderen, vi skal have soveværelse i Myndlingens gamle værelse og endelig skal vores gamle soveværelse laves til hobby-hygge-gæsteværelse.

Der skal med andre ord byttes rundt på indholdet af næsten samtlige af husets skabe og skuffer… og når det er overstået er der ikke lang tid før vi skyder gang i næste projekt; ombygning af vores køkken alrum, hvilket faktisk vil sige hele stueetagen af huset…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Comments

 1. Uha, det lyder som en større omgang. Man ved godt, det bliver godt til sidst, men undervejs er det let at synes, det virker uoverskueligt. Og så en ombygning ventende forude…pyyyyhhh – godt det ikke er mig. Eller øhhh, det er det jo. Nu på 2. år i kaos. sad lige i går og betragtede rodet, mens jeg blev enig med kæresten om, at vi ikke var gået i gang, hvis vi havde vidst, hvor omfattende det ville blive. Nu er vi bare nået dertil, hvor vi ikke kan vende om. Det skal nok blive godt til sidst. Det SKAL det!

  Rigtig god arbejdslyst med bytte-flytteriet.

 2. tak lotten… værelsesbytteriet er til at overskue, det er bare lidt besværligt mens det står på. Ombygningen er mere angstprovokerende, især fordi vi ved den bliver langvarig og besværlig… men den er nødvendig og længe ønsket, så mon ikke det går 🙂

 3. Det skulle være så sundt alt det der flytten, rydten osv.

  Men jeg kan godt forstå du savner hverdagen, Dan Turrel skrev et digt om at holde af hverdagen, det er ret godt

  http://www.fragmental.dk/wp-content/hverdagen.html

  Knus

 4. Mig, Dan Turell har skrevet mange fantastiske tekster og “hverdagen” er en af dem, der oven i købet er sat musik til. Når ombygningen går i gang tror jeg også at vi finder en hverdags-rytme i den, ellers må vi ty til Turells skønne hymne.

 5. Når man først for begyndt så holder det aldrig op, men pauser er tilladt 🙂

 6. OMG, god fornøjelse, jeg bliver træt bare ved at læse om det:)

  Det var godt, at I havde en god tur. Måske opstår der en mulighed for at høre nærmere om den, så’en IRL;)

 7. God fornøjelse – det bliver så dejligt bagefter 🙂

 8. …det ser ud til en masse arbejde…

  men jeg kan da nok forestille mig hvor fint det bliver…vi faar sikkert fotos at se?

  :O) anja

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.