Op og ned, rundt og rundt…

Tak for alle jeres hilsner og søde kommentarer, dem sætter vi begge umådelig stor pris på. I dag kom et hjerte med posten og der kom blomster og chokolade pr. bud, det er overvældende med al den omsorg og jeg er meget rørt.


Giver det mening at sige, man har blå mærker eller føler sig forslået indvendigt? Jeg føler mig fuldkommen rundtosset og ude af kontrol, og jeg hader det! Det er som om, at der er nogen der piller ved både min hjerne og mit hjerte. Og mine smerter og min nattesøvn kommer helt ud af kontrol…

Jeg ved godt at det er naturligt at være både lettet og ked, glad og vred og energisk og ustruktureret på en gang, når man har oplevet, hvad vi har oplevet de sidste par dage. Jeg ved også at mange reagerer kropsligt på kriser, men derfor har det nu alligevel rystet mig, hvor meget jeg reagerer ovenpå onsdagens ulykke.

Husbonden er ved godt mod, han har været oppe og været i bad, med kun lidt hjælp, men for pokker hvor er han groggy af både hjernerystelsen og alt det morfin de hælder i ham… Normalt er han det faste holdepunkt i mit liv, og nu er det pludselig omvendt.

Forleden talte jeg både med politiet og den stakkels mand, der kørte ud foran min husbond. Husbonden har været ualmindelig heldig, at det ikke er gået meget værre end det gik. Motorcyklen er hentet af værkstedet og vi tror ikke rigtig at den bliver til motorcykel igen…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 Comments

 1. Jeg har tænkt meget på jer og især husbonden ….
  Det er klart du er helt oppe og køre i dit indre. Husbonden var lige vendt hjem fra udlandet nu var i sammen og i et split sekund ændres ens liv – et liv der kunne være endt, men heldigvis ikke gjorde det. Det viser jo hvor skrøbeligt livet er.
  Giv dig tid til at trække vejret dybt – det er vigtigt at du får ilt til hjernen… Din husbond er en fighter og i god form så han skal nok klare det – han kommer sig. Imens må du passe godt på dig selv. Forsøg at hvile når du kan – sørg for at få noget ordentligt at spise det er så vigtigt.
  Du er i mine tanker og jeg sender jer din varmeste knus her fra ønskeøen….

 2. Jeg har først lige set. Det skal nok gå, men klart du er blevet rystet. Vær god ved dig, og hvil dig også, du skal lige have oplevelsen på plads og over chocket. Sender et STORT TRØSTE-KOMME-OVENPÅ-KRAM til jer begge.

 3. For mere end 3 år siden totalskadede jeg vores daværende bil i en soloulykke (http://blog.aforismen.dk/?p=8), jeg reagerede ganske som du ved at have modstridende følelser. En trafikulykke er altid voldsom – når der som i jeres tilfælde er mennesker involverede er det meget mere voldsomt.

  Det er dejligt at læse, at omsorgen strømmer ind. For mig hjalp det at snakke om det, og det tyder dit indlæg jo på, at du er i fuld gang med. Endnu engang god bedring til jer alle.

  Og selvom det er ærgerligt med køretøjet så er det jo kun blik, også selvom det er pokkers dyrt blik…

 4. Gu er du da lige så groggy og forslået, som din mand, bare på en anden måde.

  Jeg gætter på, at du vil være stærk for ham, så er det dobbelt vigtigt at du læser af på en eller flere andre.

  For det er netop alle de modstridende følelser, der skal snakkes på plads.

  Knus og kram

 5. Rigtig god bedring til din mand!
  Godt han slap så billigt! Puha, det må og vel stadigvæk er, et kæmpe chok at opleve dette her.

  Et kæmpe knus!

 6. I er begge i mine tanker og du ringer bare… Kæmpekram Mette

 7. også god bedring til din mand herfra..et chock er det da sørme at opleve sådan en ulykke….dejligt at der ikke skete mere…for alle parter…men god bedring til din mand engang til…og varme og venlige tanker til dig…

  fra Anita Thomhave simonsen fra Randers.

 8. Jeg taler og taler med alle der vil lytte. I dag spiste jeg hos min søster og hendes familie, for mad er noget af det jeg glemmer, når jeg er i krise. Sådan har det altid været, og det ved hun heldigvis. Hun har også handlet, så køleskabet er fyldt op. Nu vil jeg gå i kage-terapi i mit køkken, for i morgen skal Caroline konfirmeres og hun skal ikke snydes for kage.

 9. Du får et kram fra mig – de andre har jo sagt det hele 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.