Ombygningens indledende etappe

er skudt igang. I efterårsferien røg Myndlingen jo i kælderen og egentlig var hans gamle værelse jo nærmest klar til maling… men nu skal man jo ikke altid ride samme dag, som man sadler, så jeg kom først rigtigt igang i går.


Myndlingens gamle værelse er nu vasket og slebet og er derefter dækket behørigt af, og loftet har fået første lag maling. Nu er jeg igang med kanterne for anden gang… Mon ikke jeg også når at give væggene en omgang inden dagen er omme.


I pauserne er jeg gået i gang med at flytte vores bøger fra stuen til den nye reol vi har stillet på repoet på 1. salen, hold op, der er mange bøger. Også mange vi aldrig får læst igen, så de ryger i en bunke og bliver givet videre.


Jeg tror jeg kommer til at lave en sortering mere, for selvom det ser ud som om, der endnu er plads på hylderne, så er der altså stadig bøger i stuen…

I eftermiddag kommer mureren, så jeg skal også lige nå ud at hente nogle prøver på nogen af de klinker vi overvejer til gulvet i det nye “mega-alrum”.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

  1. God arbejdslyst Kagekone…Og det med de mange bøger kender jeg…jeg gav rigtig mange videre til mit lokale antikvariat da vi havde bygget om…så er der jo blevet plads til nye bogindkøb 🙂

  2. Det var en god ide Anne. Og du kender jo også til det med store ombygninger 😉

  3. God arbejdslyst, du er sej sådan at gå i gang med sådan et projekt 🙂

  4. Hvor ser det godt ud – jeg skal igang imellem jul og Nytår og da ryger resten af vores bøger til interesserede læser 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.