Og så blev det sommer…

Hold da op, det er godt nok blevet sommer. Jeg klager ikke, men jeg kunne nu godt tænke mig, at mit æbletræ var så stort, at man kunne finde skygge under det… Tænk at sidde i æbletræets skygge og nyde en kop kaffe og en god bog… Nå, når ikke man kan finde skygge under træet, så må man jo ty til andre hjælpemidler, og jeg har heldigvis en rigtig god parasol og om lidt har jeg også en dejlig terrasse, for min søde dejlige mand mangler kun at lægge de sidste sten, og så er min ny og og større terrasse færdig. Jeg glæder mig til at “flytte ind”.

Jeg havde lidt rester tilovers fra grisekagen, som jeg lavede forleden. De blev omsat til denne lille prikkede sag, som vi nød til aftenkaffen forleden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.