Nye veje

De sidste måneder har været hårde. Faktisk har de sidste par år været hårde. Det er okay, for jeg har selv valgt at det skulle være sådan. Jeg har rejst, ikke så meget ud, som før måske, men ind. Ind i mig selv for at udforske og forandre. Og forandring er hårdt og udfordrende, men jeg ved, at jeg kan, for jeg har gjort det før.

I morgen tager jeg et nyt skridt. Et skridt i en helt ny retning. Og ikke mindst et skridt jeg længe har ville tage, men ikke ved om jeg er i stand til at tage helt og fuldt. På den anden side, så er det vel mig selv, der definere hvor langt det skridt skal være… Men det har jo taget tid at nå hertil. Og det betyder, at jeg har været sløj til at svare på jeres kommentarer og mail. Jeg har forsøgt at nå igennem bunken her til formiddag, men min indbakke var et syndigt rod af mail, nyhedsbreve, reklamer og spam. Så nu har jeg trykket “marker alle som læst” og svaret på de seneste kommentarer her på bloggen.

Skulle I sidde tilbage med spørgsmål, I ikke har fået svar på, så prøv at søge på bloggen, og se om ikke du selv kan finde svaret. Og finder du det ikke, så smid en kommentar her eller på facebook, hvor kagekonen.com fra idag har sin egen side. Du er selvfølgelig også velkommen til at sende en mail. Der går nok lidt tid før jeg svarer, for i morgen tjekker jeg ud for at tjekke ind her:

Absolute Sanctuary

Absolute Sanctuary

 

Jeg tager til Thailand. På egen hånd, men ikke alene, i hvert til fald ikke på hele turen. De næste 2½ uge skal jeg tage første del af uddannelsen til yogalærer. Det bliver uden tvivl hårdt. Meget hårdt. Men når man er i omgivelser som de her. Og får serveret sund og lækker vegetarmad direkte fra The Love Kitchen, så er jeg sikker på, at det nok skal gå.

love kitchen

 

Jeg har ikke planer om at blogge fra Thailand, men kan måske godt finde på at uploade et par billedhilsner til jer, når jeg er trådt af måtten.

yogasalen

 

Må I ha’ en god februar, vi ses til marts.

Namaste!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Comments

 1. Hej Pia.
  Jeg vil være den første – måske, til at ønske dig tillykke med din rejse og alt det nye du nu er på vej til. Jeg synes det er skønt, at du kaster dig ud i noget nyt og jeg håber det bliver en tilfredsstillende oplevelse og selfølgelig en succes 🙂
  God tur – Jeg vil spændt følge dig fra sidelinjen 🙂
  Knus

 2. Wauw, det ser vildt lækkert ud! Rigtig rigtig god tur Pia, det bliver SÅ fedt og du er SÅ sej! Vi ses snart igen 🙂 Knus

 3. Hold da op, det lyder simpelthen så spændende, håber virkelig du får nogle fantastiske uger. Rigtig god tur 🙂

 4. Rigtig god tur – paa baade den ene og den anden maade.

 5. Statsministeren: Jeg synes, det er en god politisk vurdering. Og jeg synes også selv, jeg har givet udtryk for det. Og mange har givet udtryk for det igennem rigtig mange år. Vi har nået fremskridt i Afghanistan. Og den indsats, også Danmark har bidraget til, har betydet en ændring i forhold til den situation, vi gik ind i Afghanistan for mange år siden. Det har betydet, at Afghanistan ikke længere er en terroristrede. Det var derfor, vi gik ind oprindeligt. Men det er også klart, at nogle af de fremskridt, der er opnået, der tror jeg, at man i Afghanistan, når vi ikke længere er der, der vil man skulle kæmpe for at fastholde de fremskridt, som vi har nået i Afghanistan. Jeg talte jo selv, da jeg var i Afghanistan, med blandt andet nogle kvindelige parlamentarikere, og de er meget optaget af, at de stadig kan blive valgt til parlamentet, at de stadig har sikkerhed omkring deres arbejdsindsats, og den slags fremskridt skal der gøres ufatteligt meget for at fastholde, når vi også får en mere tilbagetrukket rolle i Afghanistan. Jeg bragte det selv på bane over for præsident Karzai, og det understreger jo, at selvom vi har opnået fremskridt i Afghanistan, så skal vi også for nogle af de fremskridt blive ved med at kæmpe, og det gælder jo selvfølgelig mest befolkningen i Afghanistan, men vi andre skal også bidrage til det. Så jeg er da også nervøs for, at nogle af de fremskridt, vi har opnået over de sidste 10 år – vil vi se tilbageskridt på, men det ændrer ikke ved, at vores indsats i Afghanistan har været rigtig, og at vi er kommet tættere på det mål, som var den oprindelige ide med at gå ind.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.