Nu falmer skoven…


Jeg har fuld gang i bryllupskagen til min veninde som skal giftes i dag. Kagen må I vente med, men jeg kan da godt fortælle, at den er inspireret af årstiden og er den største kage jeg til dato har lavet.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Comments

 1. Uhmmmm – jeg glæder mig til at se billeder af hele kreationen!

 2. Årh, hvor er de smukke! Elsker efterårsfarver 🙂

 3. Spændende, glæder mig til at se kagen !!!

  Rigtig god weekend
  Marianne

 4. Er spændt på at læse og se mere om den..
  Efteråret og dens farver er jo en vidunderlig tid.

 5. hvordan har du lavet de der blade??

 6. lilpigen, jeg har udstukket blade i farvet flowerpaste og kørt lidt på dem med et “dog-bone” og så givet dem lidt “facon” med fingerne inden de tørrede. Derefter har jeg børstet dem med pulverfarve i gul, rød, brun og grøn.

 7. tror jeg må prøve det der børstefarve.. hedder det bare børstefarve??

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.