Nedbrud og flytning…

Jeg i flere dage undret mig over, at jeg ikke fik nogen mail om kommentarer her på bloggen og heller ikke fik de sædvanlige hyggelige mails med spørgsmål om dette og hint vedrørende kager og kagedekoration.

Nu er det så gået op for mig, at den server min “kagekone-mail” ligger på, er brudt sammen. Serverens ejer, siger der er styr på det hele, og alt skulle være flyttet over på en ny og stærkere server. Det tager dog lige et par dage før det er oppe at køre igen.

Så har du mailet mig for nylig uden at få svar, eller lagt en kommentar der ikke er besvaret, så ved du nu hvorfor. Hvis det er vigtigt, så læg en kommentar til dette indlæg, så skal jeg gøre mit bedste for at få svaret hurtigst muligt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.