Når bageformens størrelse ikke passer til opskriften…

Langt de fleste kageopskrifter er beregnet til en springform med en diameter på 20 cm. Hvad gør man så lige, når man har brug for at bage en kage med en diameter på 26 cm. eller en firkantet kage på 25 x 25 cm? Man bruger et omregningsskema, som det jeg har lavet her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Comments

 1. Du ER nu en skat Pia – det der matematik noget er nu rarest at have en genvej til 😉

  Knus
  MetteK

 2. Ulla-Britt

  Hej Pia

  Flot blok, og lækkert med alle tabeller osv, jeg er fast gæst hver dag.

  Lige et spørgsmål til din omregningstabel.. Har du bagt mud-cake gange 3, det virker enormt og jeg bliver nervøs for den bliver godt branket af på toppen ?

  KH. Ulla-Britt

 3. Hej Ulla-Britt.
  Tak for din søde hilsen, det er hyggeligt at vide, at der er nogen der gider at læse det jeg skriver.

  Jeg har endnu tilgode at bage så stor en mudcake, at jeg skal gange opskriften med 3, men selvfølgelig kan det lade sig gøre. I følge opskriften som jeg også har postet https://www.kagekonen.com/search/label/mud%20cake så skal en sådan størrelse have 2 timer og 55 min. ved 160 grader. Måske det vil være fornuftigt at dække med staniol efter 1½ time.

  Pia

 4. jette orstrand

  Kan jeg også bruge denne omregningstabel til feks. fyldet til en lagkage?

  Jette

 5. er du interesseret i at lave en dåbskage 🙂 hvis du stadig laver kager send gerne pris og billeder på 22707240 eller s.paibjerg@live.dk

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.