Naboen nye taske


Min nabo har fødselsdag idag, og ville gerne glæde sine kollegaer med en kage… Jeg har længe ønsket at prøve kræfter med en dametaske, og nu var der så en lejlighed, for naboen gav mig frie hænder.


Kagen består af lagkagebunde der er skåret i facon og lagt sammen med hindbærfromage og chokolademousse. Efterfølgende er kagen skåret mere i facon inden den blev iklædt et lag italiensk marengs-smørcreme og overtrukket med sugarpaste.

Den italienske marengs-smørcreme er fantastisk at arbejde med og ikke så svær at lave som det umiddelbart kunne lyde og så kan laves i alverdens smagsvarianter.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 Comments

 1. Sikke en fantastisk smuk kage! Jeg er som altid helt vild med at du får SP til at ligge så flot og glat! Den skal nok vække succes!

 2. Ha det er vildt – at jeg er så hardcore, at jeg ved, at SP betyde sugarpaste – jeg føler mig stolt 🙂

  Det er en smuk taske – den smager garanteret også fantastisk. 🙂

 3. flot kage…lige før den´kunne hedde Jelved?? Hun ville da elske at få en sådan 🙂

 4. Arj anne, det skulle jeg da ha’ tænkt på selv 😉 Det havde da været en pragtfuld overskrift: Jelved…

 5. Super-flot kage – Som altid! Er meget imponeret – dine kager er altid så flotte lige og glatte. Jeg øver og øver ;-).

  Jeg bruger din side meget til inspiration, både de flotte kager og opskrifterne og arb.beskrivelserne.
  Flere har spurgt mig om opskrifter osv, må jeg godt linke til dig på min hjemmeside?

 6. Dejligt at du kan bruge opskrifter og fif… link du bare, lumse

 7. tak for det – og for den søde besked i min gæstebog. (Jeg er faktisk også lidt stolt af de roser;-))

 8. wow siger jeg bare. En skønne dag må jeg bestille en kage hos dig 🙂 tænk bare en gang at sætte tænderne i en ægte kagekonekage 🙂

 9. Den er da genial. Jeg er endnu engang faldet på halen af beundring 🙂

 10. Årh hvor er den flot. Altså. Jeg vil også lave en dametaske, men jeg har lige fået en udfordring fra en ung fyr, der vil have mig til at lave en vodka-flaske. Man skal høre meget… nu er jeg selvfølgelig nødt til at prøve ad.

 11. Hvor er den flot!!
  Jeg vil også være din nabo…

 12. Hvor er den bare flot 🙂 Vildt at du kan.

 13. Hej er helt vild med den der naboens nye taske tage men når jeg ser den så bliver jeg helt håbløs fordi jeg synes at det at lave kager er så høbløst når ingen i min familie kan lave en eneste kage fordi de hader søde sager men mit spørsgsmål er hvor kan jeg finde det der Sugarpaste ? i hvilke butikker ? og hvad er det ved siden af ? madvarrer, slik, osv.?

 14. velkommen til Liza. Sugarpaste kan købes hos http://www.kagebutikken.dk og hos http://www.kagekompagniet.dk derudover har jeg enkelte gange set det hos Panduro Hobby.

 15. Ok tak for svaret kan jeg også godt selv lave det ? fordi jeg kan bedst lide at handle i butikker ikke fra nettet

 16. De to butikker er ganske sikre, men du kan sagtens lave det selv. Jeg har en opskrift liggende her på bloggen, kig efter sugarpaste i sidebaren. God fornøjelse 🙂

 17. Til hvor mange cupcakes rækker en portion IMBC? Og kan man gemme/fryse IMBC, hvis man har fået lavet for meget? MVH Lilli

 18. Sweet Jesus! kagekone. Jeg er målløs, hvis nogen havde fortalt mig der fandtes kager, som dine, ville jeg have sagt de var fulde af lyv. Hvor er de dog bare sindssygt flotte. Jeg håber du vinder priser og medaljer over hele verden for dit talent 🙂 Du gjorde min dag bedre fordi du delte og lod mig se en verden jeg ikke engang kunne forestille mig. Tak.

 19. Hej Kagekone 🙂
  Jeg skal lave cupcakes med denne smørcreme på toppen. Hvor meget skal jeg lave til 25 cupcakes, og vigtigst: Falder smørcremen sammen ovenpå cupcakes'ne hvis jeg pynter dem om morgenen når de først skal serveres om eftermiddagen?

 20. hej, kan opskrift evt sendes påp mail, da den er svær at se når den er printet fra hjemmeside?? hvis ja send gerne på heidi.madsen42@gmail.com
  FLOT kage, den skal prøves 😉

 21. undskyld opskrift på IMBD 😉

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.