Mon de finder melodien

Dengang jeg var barn var melodi grand prix noget man så frem til i ugevis og så krøb man sammen i sofaen og lyttede til Jørgen Mylius’ talestrøm og de ofte lidt tynde men let genkendelige refræn, mens man hyggede sig og spændt gættede på, hvem der mon ville vinde.

Jeg husker hvordan jeg dansede rundt i stuen da Mabel vandt i 1978 og hele klassen de efterfølgene uger gik og skiftevis nynnede og skrålede “Boom Boom”. Men også hvordan jeg nogle år senere krummede tæerne let da Brixx vandt med sin “Video video” nogle år senere hyldede det nyeste tekniske vidunder, helt galt gik det da Kirsten skubbede Søren i vandet et par år senere. Jeg ville hellere dø, end indrømme at jeg havde set melodi grand prix. Jeg hørte jo Sods, The Smiths, The Cure, The Police, Kliche og Parkering Forbudt og hvad de nu ellers hed, alle de bands der også synes det var grå-sort og hårdt der i 80’erne…

Senere blev min musiksmag lidt bredere, jeg lytter derfor i dag med stor glæde til alt fra klassisk over R&B og sing-and-songwriter til gedigen lidt tung rock og dansk hip-hop, men MGP-fan det tror jeg altså aldrig jeg bliver.  Alligevel skulle det ikke undre mig, at jeg bliver hængende, hvis jeg først får tændt. For sådan er det jo også med grand prix festen. Hvis først man kommer igang er det svært at zappe væk…

Kagen er en gammel sag fra 2009 men derfor kan den vel godt tåle at blive set igen. Den passer i hvert til fald meget godt til aftenens grand prix fest.

Skal du se MGP?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

  1. ingen melodi gramprix til os -vi giver den så fuld gas næste week, med børne mgp!! det er lige noget for de to største på snart 8 og 6 år 🙂

  2. Jeg opdagede først i går at der er melodi gran prix i aften. Øv, øv, øv, for jeg har en anden aftale planlagt i aften. Så jeg er desværre nødt til at springe over i år. Jeg plejer ellers altid at se det. Super flot kage.

  3. Sidder sådan lidt “nå er der grand pris i aften”
    Må indrømme at jeg har ikke set ret mange af dem i mit liv – max 5 vil jeg tro… og det var nok i slut firserne.

  4. Hvad hulen, er det allerede nu der skal vaere melodi grand prix? Jeg troede foerst det var hen paa foraaret. 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.