Mod nye mål…

Jeg har ikke nytårsforsætter, men kan godt li’ at bruge anledningen til at tage livet op til revision. Efter jeg blev førtidspensionist for et par år siden har hovedparten af min tid gået med at lære mine nye grænser at kende, det går fremad. Til gengæld har jeg også opdaget at jeg mangler noget at fylde dagene med.

Inspireret af af de mange håndarbejder der produceres derude i blogland og hos Mette er jeg hoppet med på bølgen “12 projekter” i 2008 skal min tid således fyldes af andet og mere end bare kage… Jeg skal sy og strikke, klippe og klistre, male og…

Jeg har derfor gennemgået lageret og maskinparken og fundet ud af, at min 20 år gamle og trofaste PFAFF uden friarm måtte ha’ en ven… jeg har fået lov til at arve min ex-mands afdøde mors symaskine. Det er en Major Janome L-344 som vist nok er en fin og lige-ud-af-landevejen all-round maskine, problemet er bare at brugsanvisningen er pist væk og jeg har googlet og googlet, men kan ikke finde den på nettet… Jeg kan selvfølgelig godt sy på maskinen uden manual men finesserne så som knaphuller, usynlige sømme og “overlock” det kan jeg ikke lige gennemskue. Kan du hjælpe?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Comments

 1. God fornøjelse! Glæder mig til at se dine projekter. Godt nytår!

 2. Kan desværre ikke hjælpe..Held og lykke med dit udvidede kreative område!

 3. Jeg må også stå over – brugsanvisninger er en by i Rusland, for mig. Jeg glæder mig til at se dine projekter – sjov ide med 12 projekter. Jeg selv har også en del, men en af dem er at jeg skal lege med mosaik

 4. Er godt nok selv ejer af en næsten identisk Major-symaskine, men brugsanvisningen er vist gået tabt for mange år siden og maskinen henslæber en trist tilværelse i kælderen.
  Er på besøg på din side for første gang og er vildt imponeret, hvor er du sindssyg dygtig – har siddet og kigget billeder af flotte kager med 3 unger hængende over skulderen “ih”, “åh”, “nej” og “wauv” var de mest anvendte fraser……

 5. Jeg glæder mig til at se, hvad du kan frembringe på symaskinen. Har du prøvet http://www.janome.dk? De har den ikke på siden, men du kunne måske skrive til dem?

  Minder i øvrigt om min Major Pjerrot, som i sin tid vist blev købt i OBS, i opbygningen. Skal se om jeg mon har brugsanvisningen til den.

 6. Tusind tak for alle jeres søde ord, jeg glæder mig til at komme i gang, har faktisk alleredet et par små projekter på beddingen…

  Velkommen til Moster Tulle.

  Janne jeg har ikke kontaktet Janome endnu, vil lige prøve forhandleren i Lyngby inden… Men måske jeg skulle høre min far om han har brugsanvisningen til hans gamle Major liggende et sted?

 7. Jeg ved ikke om du er klar over, hvad du sætter i gang med din blog!!! Nå, jeg har ledt efter brugsanvisning uden held, men den skal nok dukke op på et tidspunkt. Til gengæld er symaskinen hevet frem og støvet af (er lidt løgn, for jeg syede et net med ekstra lang hank til min far i julegave). Jeg har købt stof til to nederdele og er halvt færdig med den ene. Men du må altså lige holde lidt igen med inspirationen, jeg har jo også et arbejde, der skal passes 😉

 8. Marianne

  Hej. Jeg kan se at du i 2008 ledte efter en manual til din Janome symaskine. Fandt du det nogensinde?
  Jeg har lige gravet min mors symaskine frem, det er samme slags, og jeg har nemlig heller ikke en manual. Så måske du kan hjælpe mig her i 2019?
  Hilsen Marianne

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.