Moar… søde moar…

Når ungerne ringer og siger ‘moar’ bliver jeg straks skeptisk, men jeg er jo ‘MAMA’, så da cykelsønnen igår ringede og sagde ‘moar’ kan du ikke bage nogle boller/pizzasnegle/pølsehorn/muffins eller noget, som vi kan spise når vi kører til Frankrig i morgen, så kunne jeg ikke sige nej, for alternativet var jo tysk rasteplads-snask og det er der vist ingen der har godt af. Og slet ikke når de to unge mennesker selv skal køre bil til Chamonix.


Jeg havde ingen gær i huset, derfor bagte jeg madmuffins med soltørrede tomater, feta, basillikum og lidt fint hakket skinke, de er lette at lave og smager forrygende så længe de er friske. De kunne så også gøre det ud for brød til aftensmaden som idag bestod af en rest pesto-pasta vendt med spæde salatblade, friskbælgede ærter, et par stykker af de solmodne hjemmedyrkede tomater og et par skiver agurk og den sidste humpel rød peber fra bunden af køleskabet for ikke at glemme de to tilovers blevne stegte kyllingebryster fra forleden.


Nu sidder jeg i sofaen med den bærbare og dagens sidste kop kaffe og en chokoladeovertrukken riskiks, jeg kan lige klare det… om 10 dage er der dømt sommerferie i en hel uge. Der er bestilt overnatning i Kristiansand, Kalmar, Värnamo, Tårs og Ringkøbing og Fredericia, for vi skal på tur på motorcyklen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

 1. Min første feriedag er i morgen og jeg glæder mig – vi skal en tur med campingvognen til Viborg. Så kan man jo tænke Viborg, hvad sker der i Viborg – ja, det ved vi ikke. Vi skulle bare ikke for langt væk med vores lille 9 ugers hundehvalp og så kunne vi jo ligeså prøve en by, som Viborg – det tager altid en pokkers tid at køre igennem og den har aldrig sagt mig noget. Men den skulle have en chance og efter net-surfing har jeg fundet ud af at der er mange spændende steder i Viborg og omegn.

 2. dine madmuffins sehr da alle tiders ud…

  dine boern vil ikke komme langt inden de er spist…

  😉

  hilsen anja

 3. velkommen til anja og inge.

  Inge, jeg er sikker på at Viborg har masser at byde på, bare I møder byen med et åbent sind. Nogen gange skal det kedelige ha’ en chanche.

 4. uhm de ser lækre ud

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.