Min mands fødselsdags kage

Min mand har fødselsdag i dag så hans kolleger forventer kage… og hvad er mere naturligt end at lave den som en pakke, når nu han fylder år.


Denne pakke indeholder chokoladekage, hindbærmousse, lyse lagkagebunde og tobleronecreme. Sløjfen er lavet af sugarpaste med tylose i og har stået til tørre et par dage med “krammet” køkkenrulle og husholdningsfilm i buerne. Kagen er overtrukket med marcipan og derefter sugarpaste. Denne kage er lagt sammen i en udtræksring, så kanterne var fine og jævne så jeg sprang opsmøringen over.


På søndag kommer hele familien til brunch og så forventes der kage igen…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Comments

 1. Hvor er den altså fiiiiin. Den må have vakt lykke. Og så passer den jo godt til din blog 😀
  Jeg synes det er vildt svært at arbejde med marcipan i store stykker, så respekt for at det kom under sugarpasten.

 2. Når jeg bruger marcipan som underlag for sugarpaste, så skærer jeg først en lang strimmel i samme højde som kagen, den kommer jeg rundt om kagen, derefter skærer jeg et låg. Så skærer jeg overlapninger af og bruger fingrene og en modelleringspind til at glatte samlingerne.

 3. Tillykke med din mand 🙂

  Hvor er den FLOT!!!

 4. Super lækker ser den ud ligner et rigtig gave .. utrolig hvad du kan .. og tillykke med manden din i går 🙂

 5. Tak for de søde hilsner.

 6. Hvor er den smuk den kage.

  Fyldet minder lidt om det man i bryllupskredse kalder “Bettys bryllupskage”.. og hvis det er det samme, så er jeg solgt. Oki, er jeg nok alligevel 😉

 7. Johanna, det er “Bettys” og den er bare så god.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.