Man tager en kage og slutter med en bog

Jeg har for længe siden lovet, at jeg ville lave en arbejdsbeskrivelse på bogkagen. Jeg har også for lang tid siden taget billeder af arbejdsprocessen, men så skete der ikke mere. Før nu…

Som i alt andet er forarbejdet vigtigt. Kagen skal være smurt godt og skarpt op. Rul ikke sugarpasten for tyndt ud, jeg ruller som regel ud i mellem 3 og 4 mm. Brug en skarp kniv til at ridse “bogsiderne” og marker overgangen til bogryggen med en spisepind og blødgør linjen med en finger.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Comments

 1. Flot beskrivelse. Jeg har endnu tilgode at lave en bogkage. God sommer til dig.

 2. Fantastisk flot kage, er meget imponeret over den finish.
  Spisepind, er det det kineserne spiser med eller?

  JEg tror jeg ruller mit SP for tyndt ud, jeg synes bare det bliver for sødt ellers….
  Fin blog, jeg glæder mig til at snuse rundt på den 🙂

  /Didde

 3. Anonymous

  Hej og tak for megen inspiration. Pga. din hjemmeside fik jeg selv mod på at lave en bryllupskage med marcipanlåg, jordbær/vanillefyld og almindelige lagkagebunde til mine forældres sølvbryllup. Jeg pyntede den med sølvkugler (jeg skrev 25 og lavede lidt løst drys) og et sølvbruddepar. Det var ikke så ambitiøst, men man skal jo starte et sted og kagen gjorde lykke.
  – Maria

 4. Anonymous

  Kan du huske hvad det er for nogle bogstavudstikker du har brugt til denne kage og hvor du har købt dem ?

 5. Jeg har brugt alphabet cutters (lower case) fra FFM og skåret “fødderne” af med en skalpel

 6. Anonymous

  Fantastisk – tak for svar 🙂 kan du huske hvor de er købt!?

 7. Jeg tror jeg har købt dem i England, men de sælges flere steder også i Danmark. Du kan prøve Google https://www.google.dk/#sclient=psy-ab&hl=da&site=&source=hp&q=fmm+bogstav+udstikker&oq=fmm+bogstav+udstikker&aq=f&aqi=q-w2&aql=&gs_l=hp.3..33i21l2.807.5748.0.5898.25.23.2.0.0.0.256.3219.3j17j2.22.0…0.0._-SyhwdIYaM&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=9aa5d51a0366d68c&biw=1280&bih=878

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.