Kyssende og dansende biler.

Jeg kan godt li’ at kysse og danse, men holder mest af at gøre det med en levende partner. I går dansede jeg med min bil,  som lavede piruetter og kyssede autoværnet på motorring 4. Der skete ingenting med mig, og min bil er stadig fin op pæn, – på venstre side…

senere på dagen så jeg følgende på tekst-tv… “Et stykke af Motorring 4 syd for Ballerup var så glat, at politiet var nødsaget til at lukke vejen i begge retninger indtil blandt andet saltning igen gjorde vejen farbar”

Nu har jeg talt med forsikringsselskab og har en date med pladesmeden i morgen. Og selvom jeg holder af at møde nye mennesker og gerne vil prøve nye ting, så er denne oplevelse altså en af dem, jeg gerne ville være foruden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Comments

 1. Godt der ikke skete dig noget 🙂

 2. Ja, det slap du godt nok nådigt fra – og bilen også for den sags skyld! Men det må alligevel have været en meget ubehagelig oplevelse.

 3. Ubehagelig oplevelse – godt ingen (udover bilen) kom noget til.

  Det tager lidt tid at ryste det af sig igen.

  Hilsen Grith

 4. Pyh, godt der ikke skete noget med dig !

 5. UF DA! Godt det kun var bilen og ikke dig, som fik skrammer.

 6. Ej… sikken en forskrækkelse !

  Godt det “kun” var bilen der fik ridser.

 7. sikke dog noget. Kan du ikke stille et forslag om, at vintervejret skal være slut nu? Jeg stemmer for, selvom vi ikke er helt ens i farveskalen.
  Godt du er uskadt!

 8. Åh, det har da været en slem oplevelse. Men godt, at det kun var bilen, det gik ud over… Den kan trods alt repareres… 🙂

 9. Sådan en oplevelse sidder i kroppen i lang tid, men hvor var det godt at du selv kan skrive om ulykken 🙂

 10. Puha, en forskrækkelse! Godt du er ok :o)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.