Kunst og kage

Forleden spurgte husbonen efter lydbøger… Selvom han sover meget så falder tiden ham lang og han kan pga. sin hjernerystelse ikke se fjernsyn.

Jeg måtte derfor et smut omkring det lokale bibliotek, og ved trappen op til de hellige bog-haller sidder denne herre.


På biblioteket fandt de hurtigt nogen lydbøger, som de mente kunne fange hubonden. Så var der bare lige det problem, at hans mp3 afspiller havde han med sig, og jeg har ikke nogen. Biblioteket havde ikke nogen udlåns-mp3’ere hjemme, så jeg smuttede forbi Fona og købte en sten i lyserød, så han ved, hvor den hører til…


I går var vejret i København super dejligt og i går eftermiddags gik husbonden og jeg en lille forsig tur i Rigets have. Rundt i haven er der de skønneste skulpturer, som sammen med et lille hvil i en varm solstråle gjorde os begge godt.


Hjemme fra dagens besøg på Riget gik jeg i kage-terapi i køkkenet. For idag skal en af mine bekendtes datter konfirmeres og hun skal ikke snydes for kage. Og selvom min koncentration ikke er den samme som normalt og selvom kagen er lavet sådan lidt ind imellem hospitalsbesøg og samtaler med politi og forsikringsselskaber, så var jeg faktisk ganske tilfreds da jeg lagde sidste hånd på værket i går kort efter midnat.


Nu vil jeg køre ind og aflevere den og så har jeg fået besked på at medbringe en omgang cheeseburgere når jeg ved middagstid når Riget.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Comments

 1. Det er godt at det går fremad og mere god bedring til jer. Jeg har givet min Ipod videre til Bjørnen, så din lille sten frister især i samspil med de lydbøger, du viser på billedet. God søndag og fortsat medvind:)

 2. Hvor er kagen bare skøn!!!!! Kan godt forstå du er tilfreds og jeg er sikker på at de blev ellevilde. Hils Henrik mange gange

  Kram

 3. Uha, godt det ikke gik værre med husbonden! God bedring!
  Lige et spørgsmål til den der “sten”:
  Kan der være en hel lydbog på den?

  Jeg skal nemlig have en mp3 til mine lydbøger og har ikke et hak forstand på teknik 😉

 4. Tak for medvind og kram.

  helle, der kan sagtens være en hel bog. Faktisk har jeg lagt to ind, men husbonden siger det er lidt forvirrende, når man skal finde ud af, hvor man nåede til. Så en ad gangen og så evt. lidt dejlig musik…

 5. 1000 TAK for svar – af sted til byen det går i dag, når butikkerne lukker op, og så er jeg også snart den heldige ejer af en “sten” 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.