Kunst eller hærværk?

Jeg har en svaghed for street-art. Egentlig er det vel nærnere en slags kærlighed mere end det er en svaghed. Et blødt punkt kunne man også kalde det. Men uanset hvad vi ender med at kalde det, så er det et faktum at mit øje ofte fanges af gadekunst. Særlig glad er jeg for engelske Banksy, som med stor humor sætter sine billedlige kommentarer til verden rundt omkring i hele verden, også i København.

At det males uden tilladelse er selvfølgelig et problem, men det skær mig alligvel i hjertet, når jeg ser smukke og enestående værker blive spulet væk eller malet over.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Comment

  1. Siden du spør: Kunst!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.