Kulør på hverdagen

Mine negle er umulige. De flækker og sprækker og er svære at holde pæne. Et lag lak eller to hjælper. I dag havde jeg lidt svært ved at bestemme mig for en farve. Så jeg valgte fem. Og da de var lagt på fik de et lag “fast dry” som er noget nær den bedste opfindelse jeg længe er stødt på.

Nu er jeg klar til at gå ugen i møde. Må din uge blive fyldt med skønne øjeblikke og dejlige dage.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Comments

  1. Ja de er festlige 🙂
    Fast dry, hvad er det og hvor kan det købes ??
    Mine negle er også gået i vinter”mode” og er umulige at holde…

  2. “fast dry” er en overlak, som gør at neglene tørrer på nul komma fem. Der findes mange forskellige. Personligt har jeg prøvet 3 forskellige og er mest tilfreds med den som Pudderdåserne nævner i det her indlæg: http://pudderdaaserne.dk/2011/04/17/en-handywomans-holdbarhedstest-af-neglelak/

  3. De ser nu fine ud. Men ellers havde jeg det selv helt på samme måde for et par måneder siden, de flækkede nærmest i lag, og jeg har ikke haft de problemer før. Jeg havde kort inden skiftet lakfjerner, og havde ikke tænkt over det kunne være problemet. Blev så anbefalet 3 produkter fra Herome, som jeg nu har brugt i et par mdr, og mine negle har aldrig været pænere eller stærkere, så dem kan jeg virkelig anbefale selv om de er lidt dyre. Jeg bruger nu kun deres lakfjerner, og så en neglehærder og en negleolie. Lakfjerner er helt mild og god og hærderen nærmest limer neglepladerne sammen, og olien gør undere for neglebånd osv. Fast dry lyder som noget jeg bestemt skal have indkøbt:-)

  4. Jeg kender godt Heromes produkter og har også brugt dem tidligere. Pt. bruger jeg en mild men super effektiv lakfjerner fra Sally Hansen og en mat neglehærder fra Opi, som fungerer godt som underlak og er rigtig fin alene.

  5. Ringe og pegefingerkuloererne er fedest! 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.