Kom an!

Foråret er en fantastisk tid. Liv der langsomt vågner og strækker sig mod lyset, – nærmest som en slags genopstandelse. Åh hvor jeg længes efter det på en gang skarpe og bløde lys, der er så karakteristisk for det spæde forår. Knopper der står på spring og giver skov og krat et grønt skær for senere at klæde samme i de fineste syregrønne nuancer.

I går blev jeg fristet, da jeg gik forbi et butiksvindue. Okay så. Jeg blev fristet flere gange, men jeg siger altså ikke noget om de tykskallede fede Summerbirdflødeboller, der havnede i min taske. Ikke et ord! Til gengæld vil jeg gerne vise den anden fristelse. En lille flaske luksus. Black Pearl hedder den nye farve i mit neglelaksortiment. Jo mere jeg kigger på resten af deres forårslook, jo mere fristes jeg til også at tilføje øjenskyggerne, blushen, læbestiften og glossen.

Indtil videre nøjes jeg dog med at give mine korte negle en gang lak og stikke fødderne i udsalgsstøvlerne fra DKNY, når jeg i eftermiddag skal mødes med socialministeren og det lokale erhversliv.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Comments

  1. WOW. Fede støvler. Virkelig virkelig fede støvler!

  2. Lyder spændende med møde.. Det vil være interessant at høre, hvad du kan fortælle om det 🙂

  3. wow den er fed! Vil også ha!

  4. Anna, du må gerne låne 😉

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.