Kald det kærlighed…

65-års bryllupsdag det er mange år at være sammen. Sådan en dag fortjener en fest, og eftersom brudeparrets datter er en af mine bekendte, så fik jeg til opgave at lave kagen…


Jeg ved godt at krondiamant, ikke har noget med kronen at gøre, men der var ønsket en krone og diamanter, så sådan blev det.


Kronen er skåret ud af et stykke flowerpaste, som er sat til tørre rundt om min lille stempel-kaffe-kande. Da den var tør fik den en omgang guldspray og sukkerdiamanterne blev sat på med lidt royal-icing.


Roserne, de små hvide blomster og guldbladene er hentet i gemmerne, fordi jeg synes der manglede noget…


På siden af kagen har jeg lavet et gittermønster med en præger og sat sukkerdiamanter fast med royalicing.

Kagen er lavet af klassiske lagkagebunde lagt sammen med chokolademousse og hindbærfromage.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 Comments

 1. Sikke en fin og yndig kage. jeg er sikker op at den har vakt glæde.. og sikke en kærligehd

  Sarah

 2. Du er skisme så dygtig, og smuk er kagen:)

 3. Fantastiskt vacker tårta!

 4. Hold op hvor er den flot… Meget romantisk.

 5. Nej, hvor er den fin og helt og holdent passende til formaalet. Jeg synes bare det er saa skoent at opleve at nogen fejrer krondiamant bryllup. Mine bedsteforaeldre naaede diamant, saa det er det hoejeste nummer jeg har oplevet paa naer hold. 🙂

 6. Sikke nogle fantastiske kager du laver:-) Umm, mine tænder løber i vand:-))

 7. 41 år mere, det når jeg vist ikke, men hvis jeg gør så vil jeg øsnke mig sådan en smuk kage 🙂

 8. Gid det var en kage til mig – den ser fantastisk ud 🙂

 9. Jeg er helt tilfældigt faldet over din side, da jeg prøvede at finde noget om kagepynt.
  Og det er da i DEN grad den rigtige side jeg fandt, du skal bare vide hvor mange gange jeg har været inde for at lade mig inspirere.
  Jeg elsker at arrangere mad og kager, så det ser ud af noget, men jeg er en novice, kan se hvor lidt jeg ved.
  Nu bor jeg også på Færøerne, så der er bare mange ting jeg ikke kan få her (ved heller ikke hvad halvdelen er – men jeg er besluttet på at læe mere!)
  Tak fordi du deler din viden ud! 🙂

 10. nøøj hvor er den fin! Lækker krone – den tror jeg A ville blive super glad for i herrestr, forstås 🙂

 11. Sikke en fin kage! elsker gittermønsteret. man kan puttte rigtig meget pynt på en kage, men det er ekstra nice når man præger selve mønsteret i kagen:) Jeg ville helt klart ønske at jeg havde den tålmodighed der skulle til.

 12. Nu har jeg læst alle dine indlæg og hold da k… en blog du har. Den er FANTASTISK! intet mindre. Jeg har allerede prøvet at bage muffins med rababer og hvid chokolad og de har modtaget så meget ros. Er bare ked af at jeg bor i det mørke vest jylland hvor det er ret svært at finde så mange bage ting men så må jeg jo en tur til staden.
  Men det korte af det lange så vil jeg bare sige mange tak for en fantastisk side. Glæder mig til at følge dig frem over.
  Pernille

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.