Kageløs weekend…

De sidste par dage har jeg døjet med et gedigent hold i ryggen. Derfor har jeg meldt afbud til den kageudstilling/konkurrence jeg egentlig skulle til på søndag. Det passer mig faktisk svært godt, for så kan jeg uden dårlig samvittighed deltage i blogtræf på Bryggen i morgen og i niecens 3 års fødselsdag på søndag fra start til slut… Heldigvis går det fremad med ryggen, så næste uges konfirmations- og fødselsdagskager er ikke i fare.

Den sorte gryde er i brug igen. Da jeg så lækre ferske kyllinger i supermarkedets køledisk drømte jeg straks om grydestegt kylling med nye kartofler og agurkesalat… Nu er drømme jo ikke det man bliver mæt af, og nogen gange så udvikler en idé sig inden den rigtig er begyndt…


Så kyllingen blev fyldt med persille, men fik også lige lidt strimlet citronskal og skalotteløg i tynde skiver stoppet i sig. Da kræet var brunet kom også et par gulerødder i skiver, en håndfuld champignon i kvart, 1 løg i både samt en rest sorte oliven og et par rynkede halvgamle cherrytomater med i gryden. I gryden røg også lige en slat rødvin og et lille glas vand og så kom der ellers låg på herligheden. I ovenen står halverede kartofler dryppet med den gode olivenolie fra Frankrig drysset med citronskal og rosmarin, – det bliver et herligt måltid.

God weekend til jer alle.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Comments

 1. også god weekend til dig, og hyg jer i morgen 🙂

 2. God weekend – det kunne være vildt sjovt med sådan et blogtræf 🙂
  Hvis min håndværker hørte om den kylling, så ville han savle og tude for at få en …. som hans mor lavede den 🙂

 3. Jeg glæder mig meget til at møde dig i morgen 🙂

  -og den kylling der… UHM UHM

 4. helle k. du må i køkkenet så håndværkeren kan få grydestegt kylling a la hans mor…

  valdemarsro, jeg glæder mig også helt vanvittigt til at møde jer allesammen i morgen, der er vist nogen stykker jeg ikke har mødt før.

 5. Hvor er det dejligt, du også kan komme!

  Vi ses om ikke så længe 😀

 6. Hvor er jeg ked af det og samtidig glad for at du kan komme til kagekonkurrencen – for så får du en mulighed for at møde byens større Marengs (Shabby her self)……..

 7. Det var bare så hyggeligt i går! Dejligt at se dig igen til blogtræf.

 8. Savle, savle – min mors kylling i nye klæder!
  Der er nu noget over kylling med agurkesalat. Og din opskrift viser, at du nok også kan andet end lave kager 😉

 9. Det glæder mig at jeg har kunnet inspirere dig til at få hevet den sorte fra af dybet. Måske kan vi starte en bevægelse til sorte gryders fremme. Tak for i går, som vanligt FEDT!

 10. Tak for gode snak i går! Det var spændende og et dejligt gensyn 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.