Kage i forklædning…

Myndlingen havde for lang tid siden spurgt om han kunne få en kage med i skole i dag. Jeg havde sagt ja og skrevet det i kalenderen. Alligevel kom det bag på mig i går, at det var idag han skulle have kage med, jeg luftede muligheden for en helt almindelig plain bradepandekage, men det var jo ligesom ikke det han og klassekammeraterne havde sat næsen op efter…

Heldigvis kan man også lave “lette kager” selvom de skal dekoreres med sugarpaste og lignende. Så i morges kørte jeg den unge mand i skole med en skål spaghetti med kødboller. Denne version er dog en kende utraditionel idet den består af mudcake… spaghettierne er lavet af italiensk marengs-smørcreme og kødbollerne er kagerester blendet med lidt af smørcremen. Fad og “revet ost” af sugarpaste…


Da jeg nu var igang, rørte jeg lige den efterhånden ret gamle surdej op med en halv liter vand, lidt honning og salt samt 750 g af den gode hvedemel fra mit besøg på Fru Plums høstmarked… Dejen røg i køleskabet natten over og her til formiddag fik det lov at efterhæve et par timer på køkkenbordet iført meldrysset støttekorset.


Nu dufter her af friskbagt brød og om lidt er kaffen også klar…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 Comments

 1. Den der ‘lette’ kage, er da en ret suveræn feberredning synes jeg!!!

 2. kanon ide.
  Den må jeg huske engang, vi får gæster og skal have en lidt anderledes pyntet kage.

 3. Jaja, du ryster dem jo bare ud af ærmerne;)

 4. altså Kagekone,,,du ka´bare det der
  🙂

 5. Den kage er altså for fed 🙂

  Jeg er lige blevet overrasket, jeg havde lovet at bage til imorgen – men heldigvis kun boller 😉

 6. Kagekonen is back in town, yeah 🙂

 7. Uhmm.. jeg kan næsten dufte det hele!

  Super cool kage, let ser den altså ikke ud, griner.

  Efterårs knus

 8. Altså hvorledes stilles de andre i klassen når de lige siger; jeg tager klassekage med…… Den der overgår alt og så har du lige igang i et brød også…..Jeg kan næsten dufte det her på ønskeøen

 9. Den ser god ud!
  På næste søndag skal jeg jo på kagekursus med din veninde Klappe Klappe Kage. Min søster er helt vidt med at skulle lære det at pynte, og har samlet 6 piger til et kursus.
  Det glæder jeg mig til.
  Du får det jo til at se så let ud, men det finer jeg vist snart ud af, at det ikke er ;0)

 10. Det er en sjov idé… Og en underlig tanke at sætte tænderne i spaghetti og kødsouce som smager sødt af kage… HI HI 😉
  Den er SUPER flot! 🙂

 11. marianne, jeg er så spændt på at høre, hvad du synes om det… jeg er sikker på, at I er hamrende gode og Klappe-veninden er super dygtig 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.