Jeg vil ha’

For en uges tid siden skrev Julia om sin elskede, der højt og tydeligt proklamerer, at hun vil ha’ en rapper. Sangen er der ikke noget i vejen med, men jeg vil ha’ en biker…


og måske min egen motorcykel på et tidspunkt 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments

 1. og det får du 🙂
  Og godt løbet 🙂

 2. Wow – han ser sgu da total hot ud. Rrrrrrrrrrrr

 3. Hej Kagekonen
  Jeg er helt enig en biker skal der til, men helst en mc til mig selv…
  Følger ofte din blog og dine lækre kager som jeg ville ønske jeg kunne bage lige så flotte.
  Og har lige et spørgsmål jeg håber du kan hjælpe med da jeg står og har cupcakes i ovnen.
  Vil gerne prøve med noget cream oven på, men er i tvivl om hvilken slags jeg skal vælge (må ikke være for kvalm sød) og tænkte måske på noget med hindbær hvad vil du anbefale? på forhånd tak for hjælpen og ikke mindst din fantastiske side.

 4. Velkommen til Karina. Hvilken topping du skal komme på dine cupcakes afhænger af flere ting bl.a. hvilken kage der er tale om. Er det chokoladecupcakes kan en Italiensk marengs smørcreme tilsat purerede hindbær være super, er der tale om lyse cupcakes evt. med bær kan en creame cheese frosting være super. Den italiensk marengs smørcreme er også god tilsat lidt lemoncurd.

 5. Har bagt nogle chokolade cupcakes med hakket chokolade i og nogle lyse vanilie cupcakes med chokoladestykker.
  Kan man tilsætte hindbær til cream cheese frosting?
  Er en italiensk margens smørcream ikke svær at lave?

 6. Karina, den italienske marengs smørcreme er ikke svær, hvis du følger opskriften som du finder her på bloggen. Jeg ville ikke tilsætte hindbær til creame cheese frosting. Til chokoladecupcakes er det altså også rigtig lækkert med en chokolade frosting som f.eks. chokoladesmørcreme lavet med orange chokolade.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.