Jeg springer over…

Som jeg fortalte forleden er jeg et rodehoved… jeg bunker og bunker og ind i mellem så skal der jo ryddes op og sættes på plads. Denne uge er sat af til projektet, men jeg finder hele tiden på noget mere påtrængende og interessant… Jeg har dog fået grov sorteret alle bunkerne fra skrivebordet og reolerne, så nu ligger der en mængde mindre bunker på gulvet, klar til finsortering og i-mappe-sætning…

Og så var det lige jeg kom i tanke om henkogte tomater som har
været en stor trend her i blog-land hen over sensommeren. Jeg købte en ordentlig skudefuld blandede tomater, store og små, røde som gule, hos den lokale grøntsags-pusher. De fleste blev skåret over og så blev de ellers puttet i glas med timian, rosmarin, basilikum og salvie fra haven. Der kom også lidt hele peberkorn, groft skårede hvidløgsfed og grofthakkede chilier og toppen af et par blegselleri og en skefuld af den gode olivenolie i hvert glas. Så blev de lukket og fik et par timer i ovnen ved lav varme…


På min tur i haven efter krydderurter til tomaterne fik jeg øje på rabarberne, som lige kunne høstes en sidste gang… De endte fint snittede i en gryde med lidt sukker og 1 stang vanille. Nu ligger der 3 små poser kompot i fryseren, klar til senere brug som fyld i en kage vendt i lidt flødeskum.

På terrassen blomstre krukkerne lidt endnu snart skal de pakkes ind for vinteren eller fyldes med lyng… Jeg har ikke besluttet mig endnu, der er stadig tid… Og selv om det er for koldt til at spise ude kan man stadig nyde en kop kaffe, hvis man finder en trøje og en solstråle.

Tilbage til bunkerne… tænk sig, de er der endnu. Mon de forsvinder hvis jeg bare kigger væk længe nok? Jeg tror det desværre ikke, men det bliver ikke i dag jeg får sat i mapper.

Jeg har nemlig gang i et projekt inspireret af det her og opmuntret af hende her har jeg fundet strikkepinde og det lækreste silkemohair frem. Det går ikke så hurtigt, men det er hyggeligt og det skrider fremad. Jeg har strikket lidt over 1 m nu, så jeg er halvvejs, og når jeg ind i mellem bliver træt i fingrene, så er der jo de nye bøger…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments

  1. I dit forrige indlæg var der da et rigtig flot ringbind – du kan sætte dine papirer der i ;-))

  2. Hallo – orden i bunkerne…. hvorlænge holder det, men du har sikkert meget styr på bunkerne? Jeg skal altså også have lavet nogle tomater i glas – de ser så lækre ud.

  3. Mums, de må være bleve gode de tomater. Jeg puttede også lidt frisk kørvel i mine. Det duftede dejligt og gav en god smag.

  4. Ja, de tomater er skønne, de bliver fast ingrediens i sensommer-sylte-programmet fremover. Er stadig ikke helt færdig med oprydningen i kontoret, men det skrider dog fremad.

  5. Apropos dine bunker: sådan nogle har jeg også. Og i virkeligheden hader jeg dem, bunkerne. Og hver gang jeg har ryddet op i dem, bestemmer jeg mig for at jeg ALDRIG mere skal oparbejde bunker. Og en måned efter ligger der kontoudtog, regninger, kvitteringer, huskesedler, avisudklip mm igen. Overalt.

    Ville egentlig også have skrevet noget om hvor fantastiske de kager du havde lavet til din mands DHL-løb så ud….MUMS

  6. Velkommen til bogsider og tak for de pæne ord. Ja, bunkerne har det med at komme snigende helt af sig selv… De her var dog stakket gennem flere år, hvor jeg ikke var kommet rigtig i bund med dem alle sammen, så jeg fandt faktisk enkelte papirer fra 2003?!! Men nu er jeg (næsten) færdig, og det er så skønt, så fremover tror jeg husbonden bliver ansvarlig for kontoudtog og den slags trivialiteter, han er nemlig super struktureret og organiseret lige på det punkt.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.